AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fiat 500L zvanično vozilo LOVEFEST manifestacije

Fiat 500L zvanično vozilo LOVEFEST manifestacije

U periodu od od 7. do 9. avgusta na Lovefestu, u  Vrnjačkoj Banji, smenjivaće se najveće zvezde svetske elektronske muzičke scene, kao i brojni rok i hip hop bendovi iz Srbije ali i regiona. Osmo festivalsko izdanje biće ujedno i najveći muzičko-scenski spektakl koji je publika festivala ljubavi do sada videla.

Najveće iznenađenje biće svakako Fire Stage, glavna festivalska bina na kojoj će uz brojne specijalne efekte nastupiti Eric Prydz, Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Marko Nastić i više od 30 izvođača iz zemlje i sveta.  

 

Svoje mesto na muzičkoj sceni zauzeće i model Fiat 500L kao zvanično vozilo festivala. Na posebno dizajniranom Fiat 500L informacionom pultu svi zainteresovani biće u prilici bliže da se upoznaju sa modelom i saznaće nešto više o nekonvencionalnom i atraktivnom modelu Fiat 500L.

Automobil Fiat 500L je s ponosom pravljen u Srbiji u fabrici u Kragujevcu. Njegov koncept gradskog automobila objedinjuje naizgled nespojive karakteristike: kompaktnu spoljašnost automobila B klase sa prostranim putničkim odeljkom i punom opremom tipičnom za C klasu automobila. Sve ovo dolazi u bogatom paketu za jedan gradski automobil uz dodatu vrednost legendarnog italijanskog dizajna. Za sve one kojima je izuzetan audio sistem neophodan deo ponude automobila, Fiat 500L se može naručiti i sa paketom opreme najkvalitetnijeg Beats audio sistema. 

Fiat 500L zvanično vozilo LOVEFEST manifestacije

U skladu sa porukom „Proudly made in Serbia“, kompanija Fiat Automobili Srbija generalni je sponzor Olimpijskog tima Srbije, a 500L zvanično vozilo najboljih srpskih sportista. FAS podržava Beogradski maraton i sponzor je KK Radnički i VK Radnički iz Kragujevca.

 

FAS PR

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

U beogradskom Euro Sumaru, ovlašćenom uvozniku i serviseru Suzukijevih automobila i motocikala, prošlu poslovnu godinu ocenjuju uspešnom: u odnosu na 2014. isporuke su povećane za 19,64 odsto – kupcima su predati ključevi od 396 vozila, a to je 65 veše nego godinu ranije.

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Škoda je na zanimljiv način počela "komunikaciju" svog novog modela. Na Facebook profilu ovog proizvođača objavljena je fotografija na kojoj piše da nam ubrzo stiže nešto veliko. Pretpostavljamo da je u pitanju novi SUV iz Mlade Boleslave...

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Oznaka za "polu-sportske" Mercedes-Benz modele - AMG Sport, nije dugo trajala. Ova oznaka će biti ukinuta, a modeli iz ove serije koristiće oznake iz divizije AMG. Šta to u praksi znači?

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje