AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel Eco & Safety trening

Opel Eco & Safety trening

Kompanije Opel je za sve svoje kupce, potencijalne kupce i ljubitelje brenda organizovala OPEL Eco & Safety trening u centru NAVAK. Svi zainteresovani imali su priliku da se kroz trening sigurne i ekonomične vožnje upoznaju sa karakteristikama čak 22 Opel modela...

Opel Eco & Safety trening

Trening je bio podeljen u nekoliko etapa. Pre odlaska na stazu i posebno pripremljene poligone, učesnici su se upoznali sa programom i dobili sve potrebne instrukcije od trenera iz centra NAVAK. Svi pristutni imali priliku da testiraju vozila iz Opelove game.i  da nauče osnove ekonomične vožnje i učestvuju u vežbama bezbedne vožnje.

Verovatno najinteresatniji deo treninga je zamišljen u vidu takmičenja. Učesnici su morali za što kraće vreme da prođu putanju između čunjeva na relativno malom poligonu. Za takmičenje je odabran model ADAM koji se najbolje snalazi kada je u pitanju vožnja između čunjeva na malom rastojanju. Nagrada za najbržeg takmičara je vožnja u pravom trkačkom automobilu i to sa jednim od naših najboljih vozača svih vremena, gospodinom Pavlom Komnenovićem.

Opel Eco & Safety trening

Svi učesnici su i imali priliku da se detaljnije upoznaju sa ponudom Opelovog putničkog programa i u hali za prezentacije, koju su mogli da posete tokom pauza izmedju vežbi.

Opel Eco & Safety trening


Opel

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

U beogradskom Euro Sumaru, ovlašćenom uvozniku i serviseru Suzukijevih automobila i motocikala, prošlu poslovnu godinu ocenjuju uspešnom: u odnosu na 2014. isporuke su povećane za 19,64 odsto – kupcima su predati ključevi od 396 vozila, a to je 65 veše nego godinu ranije.

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Škoda je na zanimljiv način počela "komunikaciju" svog novog modela. Na Facebook profilu ovog proizvođača objavljena je fotografija na kojoj piše da nam ubrzo stiže nešto veliko. Pretpostavljamo da je u pitanju novi SUV iz Mlade Boleslave...

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Oznaka za "polu-sportske" Mercedes-Benz modele - AMG Sport, nije dugo trajala. Ova oznaka će biti ukinuta, a modeli iz ove serije koristiće oznake iz divizije AMG. Šta to u praksi znači?

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje