AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

MyOpel.rs portal krenuo sa radom

MyOpel.rs portal krenuo sa radom

Srbija je deseta zemlja u Evropi u kojoj je pokrenut Opelov postprodajni ABC program o prikupljanju, upravljanju, konverziji i zadržavanju što je moguće većeg broja potencijalnih klijenata postprodaje. Suština projekta je shvatiti i ceniti vrednost svakog klijenta tokom životnog veka jednog vozila, a ne samo u trenutku kupovine.

MyOpel.rs portal krenuo sa radom

Kako je naglasio direktor Opela, gospodin Dragan Nenadović, Opel je u Srbiji ranije pokrenuo niz aktivnosti kada je postprodaja u pitanju: "Service 4+ - servisni program namenjen vozilima starijim od 4 godine po izuzetno povoljnim cenama, zatim produžena garancija i pomoć na putu, kao i produženje servisnog intervala na 30.000km. „Posebno sam ponosan što je Srbija ušla u prvih deset zemalja kada je u pitanju ABC program, jer on predstavlja nejveći postprodajni projekat koji je Opel ikada lansirao.“, naglasio je gospodin Nenadović.

MyOpel.rs portal krenuo sa radom

Kao sastavni deo ABC programa, kompanija Opel pokrenula je i myOpel.rs portal.

MyOpel potral, donosi sve prednosti Opelovog originalnog servisa na Internet. Cilj portala je da olakša zakazivanje servisa kako za klijenta, tako i za Opel dilera. MyOpel portal izmedju ostalog nudi:

• Onlajn zahtev za servisiranje: zakazivanje servisa putem interneta.
• Lokator dilera: izbor najbližeg dilera i/ili dilera koji nudi sve što je potrebno.
• Profil Vašeg Opela: sadrži bitne podatke o automobilu kao i servisnu istoriju.
• Podsetnik na servis
• Bilten sa vestima i ponudama iz Opela.
• Personalizovane ponude za svakog klijenta, kao i mnoge atraktivne popuste uz dodatnu opremu i servis

Pored svih usluga koje klijenti dobijaju u Opelovim servisima, na portalu postoje i neke fantastične opcije koje će pomoći da Opelovi vozači jos više uživaju u svom automobilu. “Na primer, unosom broja šasije i  izborom željenog dilera, možemo dati individualne ponude i obavestenja o zanimljivim Opelovim promocijama u blizini mesta stanovanja.”, naglasio je Dejan Arsić (na fotografiji ispod), Opel menadžer za postprodaju.

MyOpel.rs portal krenuo sa radom

Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

Opel GT Concept zvanično predstavljen (FOTO)

Opel GT Concept zvanično predstavljen (FOTO)

Jedna od zvezda autosalona u Ženevi biće Opel GT Concept, koji sa motorom iza prednje osovine, sekvencijalnim menjačem i pogonom na zadnje točkove, predstavlja pravi čistokrvni sportski automobil. Ovim modelom Opel se vraća korenima istinskih sportskih automobila...

DDOR BG Car Show 2016 - od 17. do 23. marta

DDOR BG Car Show 2016 - od 17. do 23. marta

Reflektori na međunarodnom autosalonu u Ženevi još neće biti ugašeni, a već će da se pale motori na 5. Sajmu automobila DDOR BG Car Show i 10. Međunarodnom sajmu motocikala Motopassion, najreprezentativnijim regionalnim događanjima u sektoru auto i moto industrije.

Snowboardom po zavejanom New Yorku (VIDEO)

Snowboardom po zavejanom New Yorku (VIDEO)

Snežna oluja, koja je pogodila istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država, mnogima je zagorčala svakodnevnicu. Na drugu stranu, ima i onih koji ove snežne padavine koriste da bi se dobro zabavili...

Audi Q7 dobio specijalni paket Exclusive

Audi Q7 dobio specijalni paket Exclusive

Nova generacija modela Audi Q7 jedan je od najkvalitetnijih luksuznih SUV modela na tržištu. Iz Ingolstadta stiže nova specijalna verzija Exclusive, koja "Q-sedmici" donosi više individualnosti...

Renault Symbioz
Slika nedelje