AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fiat Automobili Srbija vodi kragujevačke maturante na Arsenal fest !

Fiat Automobili Srbija vodi  kragujevačke maturante na Arsenal fest !

Kompanija FIAT Automobili Srbija poklanja svim kragujevačkim maturantima s odličnim ocenama ulaznice za prvo veče Arsenal festa 26. juna, kada nastupaju rege muzičar Gentleman i regionalna atrakcija Dubioza kolektiv!

Besplatne ulaznice za prvo veče dobiće čak 708 kragujevačkih maturanata odlikaša! Na Arsenal fest, idu maturanti: Prve kragujevačke gimnazije, Druge gimnazije, Ekonomske škole, Medicinske škole "Sestre Ninković", trgovačko-ugostiteljske škole "Toza Dragović", Politehničke, Prve tehničke i Druge tehničke škole.

 

Pogledajte: Test - Fiat 500L 1.4.


Na Arsenalu prve večeri nastupaju pored Gentlemana i Dubioze i Lude krawe i Čovek bez sluha, svoj dolazak su potvrdili i Helm, Crveni Karton, Špajz, Brigand, Branimir i neprijatelji, dok su tu i di džejevi Shoomadisco, Sofa Kru i The Anilo. Druge večeri Arsenala, između ostalih, nastupaju Gibonni, Vlatko Stefanovski, Atheist Rap, Mortal kombat, a završne 28. juna Goblini, Bad Copy, Marčelo i Iskaz, Six Pack i brojni drugi.

 

Pogledajte vest: Fiat 500L Trekking svečano otkrila Ivana Maksimović.

Arsenal fest već nekoliko godina unazad dovodi najznačajnije pop i rok izvođače i najzanimljivije mlade snage iz Srbije u fantastičan prostor na otvorenom, nedaleko od centra Kragujevca u "Knežev arsenal".

 

Pogledajte vest: Fiat Automobili Srbija i VK Radnički nastavljaju saradnju.


Kompanija Fiat Automobili Srbija, u skladu sa porukom "Proudly made in Serbia", generalni je sponzor Olimpijskog tima Srbije, podržava Beogradski maraton, a model FIAT 500L je i zvanično vozilo najboljih srpskih sportista. Na lokalnom nivou, FAS je sponzor KK Radnički i VK Radnički iz Kragujevca.

FAS
Foto: Automagazin.rs

TopCar Stinger GTR otkriven bez automobila (FOTO)

TopCar Stinger GTR otkriven bez automobila (FOTO)

Ruska kompanija specijalizovana za modifikaciju sportskih modela marki BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Range Rover... predstavila je seriju karoserijskih komponenti od ugljeničnih vlakana, ali bez automobila za koji je namenjena...

Infiniti Q30 najbezbedniji u kompakt klasi

Infiniti Q30 najbezbedniji u kompakt klasi

Infiniti Q30 zvanično je proglašen za najbezbedniji automobil u kompaktnom segmentu, budući da je na Euro NCAP „kreš“ testovima u godini za nama postigao najbolje rezultate od svih konkurenata u toj klasi...

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

U beogradskom Euro Sumaru, ovlašćenom uvozniku i serviseru Suzukijevih automobila i motocikala, prošlu poslovnu godinu ocenjuju uspešnom: u odnosu na 2014. isporuke su povećane za 19,64 odsto – kupcima su predati ključevi od 396 vozila, a to je 65 veše nego godinu ranije.

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Škoda je na zanimljiv način počela "komunikaciju" svog novog modela. Na Facebook profilu ovog proizvođača objavljena je fotografija na kojoj piše da nam ubrzo stiže nešto veliko. Pretpostavljamo da je u pitanju novi SUV iz Mlade Boleslave...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje