AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Garmin na Beogradskom maratonu

Garmin na Beogradskom maratonu

Kao što smo već najavili, Garmin će bti prisutan i ove godine na Beogradskom maratonu koji se održava u nedelju 27. aprila. Zastupnik Garmina za Srbiju, firma Info Team, će se tom prilikom pridružiti humanitarnoj organizaciji BelHospice.

Svima koji trče maraton za BelHospice tim, Garmin je obezbedio prigodne poklone za samu trku: kačket ili znojnicu. Neki članovi tima koji će držati tempo trke u različitim vremenima (maraton, polumaraton, trka zadovoljstva) će nositi razne modele Forerunner uređaja (FR10, 110,210, 220 i 620) kako bi na na kraju trke uradili analizu na Garmin Connect-u na licu mesta, u šatoru BelHospice-a koji će se nalaziti iza same ciljne linije. Na leđima će nositi prepoznatljive zastave sa obeleženim ciljanim vremenima.

Jedan od trkača će zahvaljujući Forerunner-u 620 i mobilnom telefonu slati online podatke putem LiveTrack opcije koji će moći da se prate uživo tokom cele trke na televizoru na štandu Garmina, tj BelHospice-a. Moći ćete da pratite puls, brzinu i na kom se kilometru nalazi jedan polumaratonac.

I to nije sve. Na nedavnoj press konferenciji predstavljena Garmin VIRB Elite kamera će na mini helikopteru snimati celu trku i takmičare našeg tima iz vazduha! Maraton će biti dakle još jedna prilika da se družite sa Garminom, a od zaposlenih u firmi Info Team ćete dobiti sve potrebne dodatne informacije.


Garmin

TopCar Stinger GTR otkriven bez automobila (FOTO)

TopCar Stinger GTR otkriven bez automobila (FOTO)

Ruska kompanija specijalizovana za modifikaciju sportskih modela marki BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Range Rover... predstavila je seriju karoserijskih komponenti od ugljeničnih vlakana, ali bez automobila za koji je namenjena...

Infiniti Q30 najbezbedniji u kompakt klasi

Infiniti Q30 najbezbedniji u kompakt klasi

Infiniti Q30 zvanično je proglašen za najbezbedniji automobil u kompaktnom segmentu, budući da je na Euro NCAP „kreš“ testovima u godini za nama postigao najbolje rezultate od svih konkurenata u toj klasi...

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

U beogradskom Euro Sumaru, ovlašćenom uvozniku i serviseru Suzukijevih automobila i motocikala, prošlu poslovnu godinu ocenjuju uspešnom: u odnosu na 2014. isporuke su povećane za 19,64 odsto – kupcima su predati ključevi od 396 vozila, a to je 65 veše nego godinu ranije.

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Škoda je na zanimljiv način počela "komunikaciju" svog novog modela. Na Facebook profilu ovog proizvođača objavljena je fotografija na kojoj piše da nam ubrzo stiže nešto veliko. Pretpostavljamo da je u pitanju novi SUV iz Mlade Boleslave...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje