AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Grand Motorsova ponuda na mini sajmu u Novom Sadu

Grand Motorsova ponuda na mini sajmu u Novom Sadu

Svima koji nisu imali prilike da posete nedavno završeni 4. DDOR BG CAR SHOW u Beogradu, Grand Motors pruža još jednu šansu – da se upoznaju sa novostima u ponudi šest marki automobila koje uvozi, prodaje i servisira ova kompanija: od 28. do 30. marta najatraktivniji modeli će biti izloženi na prolećnom mini sajmu u Novom Sadu.

Grand Motors je, naime, gost na prvoj manifestaciji koju organizuje renomirani uvoznik i prodavac poljoprivrednih mašina, opreme i motornih ulja – novosadska kompanija Res Trade.

Vozila iz programa Ford, Mazda, Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti će biti izložena u Master centru novosadskog sajma. Ulaz je besplatan, a manifestacija za posetioce otvorena od 10 do 19 časova (u nedelju, 30. marta od 10 do 16h).

Zainteresovani će imati mogućnosti da u krugu novosadskog sajma na kratko provozaju najzanimljivije modele, a svi potencijalni kupci će, osim detalja o željenom vozilu, moći da dobiju i informacije o pogodnostima finansiranja, odnosno o specijalnim cenama koje važe i nakon održavanja beogradske izložbe – sve dok na zalihama ima pojedinih automobila.
    
Podsećamo, hit auto fešte u Beogradu je bio novi model Ford B-MAX koji se i dalje može kupiti uz kamatu od izuzetno povoljnih 1,99 odsto i mesečnu otplatu od samo 135 evra!

Grand Motors

Ferrari FF (2017) na prvoj fotografiji

Ferrari FF (2017) na prvoj fotografiji

Ferrari će za nekoliko dana predstaviti facelift modela FF. Iako u Maranellu nisu zvanično potvrdili da se radi o modelu FF, poznato je da je upravo FF najstariji model u ponudi...

Video: dramatičan snimak lančanog sudara u Sloveniji

Video: dramatičan snimak lančanog sudara u Sloveniji

Pet osoba je poginulo, a preko 30 povređeno u velikom lančanom sudaru koji se u subotu dogodio na autoputu na zapadu Slovenije. Najnoviji video snimak, načinjen kamerom u jednom od automobila, otriva nam koliko je situacija bila dramatična...

Fordomanija – najbolja ponuda za najbrže kupce

Fordomanija – najbolja ponuda za najbrže kupce

Od 1. februara, svakoga dana do kraja meseca biće ponuđena po četiri Ford modela sa lagera po specijalnim cenama koje će važiti 24 sata. Fiesta dostupna od 8.990, Focus od 12.200, C-MAX od 15.550, Mondeo dizel od 20.290, a Kuga dizel od 18.990 evra...

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje