AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Beograd Classic Car Show 2014

Beograd Classic Car Show 2014

Beograđani su i ove godine uživali u najprestižnijem događaju u ovom delu Evrope, manifestaciji "24 sata Elegancije - Concours d'Elegance & Salon of Excellence", spektaklu posvećenom automobilskoj kulturi, rafiniranosti i kvalitetu ručne izrade, kreiranog od strane Aleksandra Đordjevića i Degorsi
luxury consulting...

Beograd Classic Car Show 2014

Subota, 06. septembar je bila u znaku "Beograd Classic Car Show-a 2014" pod pokroviteljstvom UNIQA osiguranja, tokom koga je obeleženo 75. godina beogradskog Grand Prix-a u saradnji sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila, beogradskim Muzejom Automobila i uz veliku podršku Turističke organizacije Beograda (TOB). Paradu oko Kalemegdana su pozdravili mnogobrojni zaljubljenici u klasične automobile, uživajući u spektakularnim modelima karoserija touring Superleggera.

Na platou Grand Casina Beograd, dugogodišnjeg domaćina "Concours d'Elegance 2014", su blistali najlepši modeli klasičnih automobila iz cele Evrope, odabranih specijalno za ovu priliku, a stručni žiri predvođen poznatim kolekcionarom Giuliano Bensi-jem, je dodelio "Chivas Best of Show 2014" nagradu, jedinstvenom Alfa Romeo 6c 2500 Touring iz 1939te godine, famoznog kolekcionara Corrado Lopresta, u žestokoj konkurenciji automobila famoznih karoserista Touring Superleggera, dok je holandski kolekcionar Anthony Hertzberger sa svojim  Ferrari 212 Inter Ghia Coupe export lungo iz 1952 osvojio TAG Heuer Best in Class pehar.

Beograd Classic Car Show 2014

Internacionalni gosti 24 sata Elegancije i pobednici Beogradskog Classic Car Show-a, su otišli iz našeg grada kao najpoželjniji ambasadori kako 24 sata Elegancije, tako i kao najbolja reklama za naš grad.

PR

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

U beogradskom Euro Sumaru, ovlašćenom uvozniku i serviseru Suzukijevih automobila i motocikala, prošlu poslovnu godinu ocenjuju uspešnom: u odnosu na 2014. isporuke su povećane za 19,64 odsto – kupcima su predati ključevi od 396 vozila, a to je 65 veše nego godinu ranije.

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Škoda je na zanimljiv način počela "komunikaciju" svog novog modela. Na Facebook profilu ovog proizvođača objavljena je fotografija na kojoj piše da nam ubrzo stiže nešto veliko. Pretpostavljamo da je u pitanju novi SUV iz Mlade Boleslave...

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Oznaka za "polu-sportske" Mercedes-Benz modele - AMG Sport, nije dugo trajala. Ova oznaka će biti ukinuta, a modeli iz ove serije koristiće oznake iz divizije AMG. Šta to u praksi znači?

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje