AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Suzuki SX4 S-Cross i dalje na popustu

Suzuki SX4 S-Cross i dalje na popustu

Uz pozamašan popust od 1.000 evra, u prodajnim salonima kompanije Euro Sumar, uvoznika Suzukijevih vozila, još je moguće kupiti uzdanicu ovog japanskog proizvođača – model SX4 S-Cross...

Tako će biti i narednih dana – dok je na zalihama nekoliko verzija, među kojima je i ona sa 1,6-litarskim benzinskim motorom od 120 KS i Basic opremom, koja se nudi za 12.990 evra sa PDV-om.
U skladu sa japanskom filozofijom, Basic nivo opreme svakako prevazilazi ono što bi se na ovim prostorima očekivalo. On podrazumeva klima-uređaj, ABS sa EBD, ESP sa TCS, pomoć pri naglom kočenju – BAS, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), sedam vazdušnih jastuka, servo u upravljačkom sistemu, volan podesiv po visini, putni računar, centralnu bravu, daljinski kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodizače svih prozora, elektro podesive retrovizore, elektronsku blokadu motora, zadnje svetlo za maglu, polen filter, štitnike branika, pragova i vrata, RSD MP3 sa USB priključkom i dva zvučnika.

Uzgred, ono što odlikuje ovo vozilo je, po navodima proizvođača, i najmanja potrošnja u klasi.
U prodajnoj kampanji koja će trajati do kraja avgusta, Euro Sumar je pripremio atraktivne cene za još neke verzije S-Crossa: Comfort sa prednjim pogonom košta 14.590, dok se sa Premium opremom nudi za 15.890 evra. Na popustu je i dizel S-Cross sa prednjim pogonom, koji sada košta 17.990 evra. A za one kojima je potreban pogon na sva četiri točka na raspolaganju je štedljivi benzinac sa Premium opremom i Suzuki All Grip pogonom za 17.590 evra, što predstavlja idealan odnos cene i kvaliteta.

Euro Sumar

 

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

U beogradskom Euro Sumaru, ovlašćenom uvozniku i serviseru Suzukijevih automobila i motocikala, prošlu poslovnu godinu ocenjuju uspešnom: u odnosu na 2014. isporuke su povećane za 19,64 odsto – kupcima su predati ključevi od 396 vozila, a to je 65 veše nego godinu ranije.

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Škoda je na zanimljiv način počela "komunikaciju" svog novog modela. Na Facebook profilu ovog proizvođača objavljena je fotografija na kojoj piše da nam ubrzo stiže nešto veliko. Pretpostavljamo da je u pitanju novi SUV iz Mlade Boleslave...

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Oznaka za "polu-sportske" Mercedes-Benz modele - AMG Sport, nije dugo trajala. Ova oznaka će biti ukinuta, a modeli iz ove serije koristiće oznake iz divizije AMG. Šta to u praksi znači?

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje