AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel ekskluzivni partner Filmskog festival 2014 u Minhenu

Opel ekskluzivni partner Filmskog festival 2014 u Minhenu

Po prvi put u istoriji, Opel je ekskluzivni partner 32. Filmskog festivala u Minhenu koji se održava od 27.juna do 5.jula. Opel se kroz ovu saradnju nastavlja na ideju iza „Umparken im Kopf“(Preparkirajte u glavi) kampanje na veoma upečatljiv način...

Kao i sa TV reklamama, reklamama na otvorenom i pratećim aktivnostima na duštvenim mrežama u sklopu ove kampanje, angažovanost ovog proizvođača automobila na Filmskom festivalu u Minhenu opet naglašava njegovu pozitivnu promenu imidža i nastavlja da otklanja posojeće predrasude, podstiče razmišljanje i nudi bliži pogned na brend i negove automobile.

Opel će u Minhenu biti predstavljen sa mnoštvom komunikacionih mera i dva izložbena vozila – Opel ADAM dizajniran od strane muzičara i fotografa Brajana Adamsa, i novi ADAM ROCKS. Na centralnom delu festivala, „Umparkzone” je mesto susreta akreditovanih posetilaca festivala i predstavnika media kako bi gledali film. Pokretne senzacije će biti „Umpark šatl“ sa flotom Opel Insignija modela koja će dovoziti eminentne domaće i međunarodne goste na crveni tepih kao i malu flotu Opelovih klasičnih automobila. Pored toga, u sredu, 2.jula, Opel će organizovati gala premijeru filma „Der Koch“. To je filmska adaptacija istoimene knjige švajcarskog autora Martina Sutera, u kojoj glavnu ulogu igra poznata nemačka glumica Džesika Švarc.

„Dobri filmovi imaju spremljeno iznenađenje. Kao i dobri automobilski brendovi“. Ovaj slogan se nalazi na Opelovim posterima koji najavljuju ovaj filmski festival. „Svi pričaju o Opelu ne samo od početka naše „Umparken im Kopf“ kampanje. Ali ona jeste značajno pojačala interesovanje za naše inovativne modele – čak ni najveći optimisti nisu ni sanjali o ovome pre godinu dana“, kaže Opelov direktor marketinga Tina Miler. „Novo partnerstvo sa Filmskim festivalom u Minhenu je još jedan korak na putu uspeha kojim smo krenuli sa našom kampanjom“.

Opel

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

Poslednjih dana mnogo se govori o novom SUV modelu Škoda Kodiaq. U isto vreme, na internetu su se pohavile prve fotografije SUV modela iz drugog brenda iz koncerna VW - Seat...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje