AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ušteda kroz Lukoil taxi program

Ušteda kroz Lukoil taxi program

Kompanija „LUKOIL Srbija“ AD je uz podršku Privredne komore Beograda organizovala novi program koji omogućava povoljne uslove za taksiste. Program se realizuje na kompanijinim benzinskim stanicama u Beogradu počev od 23. juna ove godine, a u ostatku Srbije počev od 1. jula 2014. godine...

Ušteda kroz Lukoil taxi program

Kupovinom goriva putem LUKOIL TAXI kartice preduzetnici ili pravna lica koja su registrovana za obavljanje auto-taksi prevoza putnika ostvaruju pravo na popust od pet dinara na sve vrste naftnih derivata i autogas TNG.

Sve informacije o tome kako mogu da postanu korisnici LUKOIL TAXI kartica taksisti mogu pronaći na maloprodajnim objektima „LUKOIL Srbija“ i na sajtu www.lukoil.rs, a karticu će dobiti u roku od pet dana od dana podnošenja zahteva.

Ušteda kroz Lukoil taxi program

Ovaj program nije vremenski ograničen. Po rečima predsednika Zajednice opštih udruženja preduzetnika Privredne komore Beograda gospodina Milivoja Armuša: „Na inicijativu Komore i taksi udruženja svi korisnici LUKOIL TAXI kartice mogu se odlučiti da se u periodu od 01.07. do 31.07. odreknu popusta u korist postradalih u poplavama“.

Ušteda kroz Lukoil taxi program

Akcija je startovala malom revijom oldtajmera ispred sedišta „LUKOIL Srbija“ na Novom Beogradu i na benzinskoj stanici Staro Sajmište, gde su vremešni lepotani snabdeveni motornim gorivima. Zatim su prezenteri vozilima Oldtajmer kluba Beograd, obišli više od 20 većih taksi stanica u gradu. Taksistima su predstavnici kompanije objasnili prednosti korišćenja LUKOIL TAXI kartice, kao i način kako da postanu njihovi korisnici. Tom prilikom njima su uručeni i prigodni korporativni pokloni, kao i flajeri sa detaljnim uputstvima.

Lukoil

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

Poslednjih dana mnogo se govori o novom SUV modelu Škoda Kodiaq. U isto vreme, na internetu su se pohavile prve fotografije SUV modela iz drugog brenda iz koncerna VW - Seat...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje