AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Volvo kamioni: letnja akcija Vozite hladne glave

Volvo kamioni: letnja akcija Vozite hladne glave

Vlasnicima Volvo kamiona se po sniženim cenama nudi mogućnost kontrole i dopune klima uređaja, ugradnja spoljnih klima jedinica, a, uz specijalne popuste, i delovi klima sistema. Po promotivnoj ceni od 6.554 dinara (bez PDV-a), vlasnicima Volvo kamiona u koje su već ugrađeni klima sistemi, nudi se AC paket...

Pod sloganom „Vozite hladne glave", Volvo kamioni u svojim prodajno-servisnim centrima u Novim Banovcima, Novom Sadu i Čačku i u poslovnoj jedinici u Nišu, vlasnicima kamiona ove marke nude mogućnost da do 31. avgusta, po posebnim, sniženim cenama, svoja vozila dodatno opreme klima uređajima ili da već ugrađene klima sisteme servisiraju - kako bi tokom vrućih dana funkcionisali s optimalnim kapacitetom.

Po promotivnoj ceni od 6.554 dinara (bez PDV-a), vlasnicima Volvo kamiona u koje su već ugrađeni klima sistemi, nudi se AC paket koji obuhvata punjenje klima sistema odgovarajućim fluidom (ispuštanje freona i punjenje freonom), test curenja i dopuna ulja u klima sistemu.

Vlasnicima FH kamiona iz prethodne, Classic serije, nudi se mogućnost naknadne ugradnje takozvanog parking klima sistema krovnog tipa renomiranog nemačkog proizvođača, rashladne snage 850 W (obezbeđuje idealnu klimu unutar kabine, tokom pauze), po ceni od 176.385 dinara (bez PDV-a).

Parking klima istog proizvođača se, po promotivnim uslovima, naknadno može ugraditi i na FH nove generacije (uređaj se ugrađuje na „leđa" kabine, dok se tanka isparivačka jedinica postavlja na otvor krovnog prozora). Ovakav sistem do kraja avgusta košta 221.985 dinara (bez PDV-a).

Među servisnim uslugama po promotivnoj ceni je i paket Preglednost, koji uključuje ugradnju novih metlica brisača, dopunu tečnosti za pranje vetrobranska stakla i pregled i podešavanje farova - sve to po ceni od 5.309 dinara (bez PDV-a).

Po sniženim cenama, vlasnicima Volvo kamiona u koje su fabrički ugrađeni rashladni sistemi, nude se originalni rezervni delovi za ove uređaje. Recimo, A/C kompresor, koji omogućava hladnu i svežu klimu u kabini, nudi se po ceni od 59.009 dinara (bez PDV-a); motor A/C ventilatora - s kojim može da se ubrza protok  rashlađenog vazduha, do 31. avgusta košta 28.154 dinara (bez PDV-a); filter-sušač klime, koji održava savršeno radno stanje A/C sistema (čisti i uklanja vlagu iz rashladnog fluida), trenutno košta 15.595 dinara (bez PDV-a); multi-karbon filter za kabine na vozilima FH i FM, koji onemogućava prodor polena i zagađenog vazduha u unutrašnjost, tokom ove prodajno-servisne kampanje košta 2.923 dinara (bez PDV-a).

Ukoliko je potrebno da se zameni senzor pritiska u klima sistemu, on se u naredna dva meseca može dobiti po sniženoj ceni od 11.351 dinar (bez PDV-a), dok se novi solenoid ventil u klima sistemu (koji motoru vozila omogućava veću radnu efikasnost uz manju potrošnju goriva i manje troškove), do 31. avgusta nudi po promotivnoj ceni od 31.889 dinara (bez PDV-a).

Svi rezervni delovi se mogu preuzeti odmah po plaćanju, dok se vlasnicima Volvo kamiona koji ugradnju originalnih rezervnih delova i dodatne klima opreme žele da obave u ovlašćenom servisu preporučuje da ove usluge prethodno najave - najbolje pozivom na telefonske brojeve najbližih prodajno-servisnih centra.

Volvo Trucks Serbia

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

Poslednjih dana mnogo se govori o novom SUV modelu Škoda Kodiaq. U isto vreme, na internetu su se pohavile prve fotografije SUV modela iz drugog brenda iz koncerna VW - Seat...

Honda je moja odluka

Honda je moja odluka

Honda je pripremila afirmativne pakete finansiranja vozila za modele CR-V i HR-V čiji je broj ograničen, a koji su raspoloživi za isporuku odmah. Model finansiranja bez ostatka vrednosti bi obuhvatio period otplate od 60 meseci...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje