AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Audi RS 3 - nove informacije

Audi RS 3 - nove informacije

Već duže vreme se govori o razvoju modela Audi RS3. Informacija je malo, ali u poslednje vreme iz Ingolstadta nam stiže nekoliko veoma zanimljivih podataka. Da li želite prvo da pročitate lošu ili dobru vest?

Pogledajte test: Audi A3 2.0 TDI - Tri puta bolji.

 

Loša vest je, da u odnosnu na prvobitne najave, Audi RS3 dolazi godinu dana kasnije. Do prvih kupaca, ovaj atraktivni supersnažni hot-hatch stići će u leto sledeće godine, što znači da premijeru možemo očekivati u u prvom kvartalu 2015. godine. Verovatno na martovskom sajmu automobila u Ženevi.

Pogledajte test Audi A1 1.6 TDI - Četiri prstena za početnike.

 

A, sada lepe vesti. Audi RS3 biće dostupan u petovratnoj karoserijskoj verziji Sportback, a pokretaće ga 5-cilindarski motor 2.5 TFSI, koji razvija maksimalnu snagu od 270 kW, ili 367 konjskih snaga. Jedina mogućnost izbora menjača biće S-Tronic (menjač sa dvostrukim kvačilom), a pogon će se prenositi na sve točkove preko Haldex quattra.

Audi modelom RS3 želi da se upusti u direktnu borbu sa modelima kao što su Mercedes-Benz A 45 AMG ili BMW M135i...

Automagazin.rs

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

Poslednjih dana mnogo se govori o novom SUV modelu Škoda Kodiaq. U isto vreme, na internetu su se pohavile prve fotografije SUV modela iz drugog brenda iz koncerna VW - Seat...

Honda je moja odluka

Honda je moja odluka

Honda je pripremila afirmativne pakete finansiranja vozila za modele CR-V i HR-V čiji je broj ograničen, a koji su raspoloživi za isporuku odmah. Model finansiranja bez ostatka vrednosti bi obuhvatio period otplate od 60 meseci...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje