AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel ADAM za fondaciju Hoze Kareras

Opel ADAM za fondaciju Hoze Kareras

Elegantni gradski automobil za obolele od leukemije  u Univerzitetskoj bolnici Hamburg-Ependorf . Opelov direktor marketinga Tina Miler je zvanično predala novi ADAM Slam vredan 20.000€ Fondaciji Hoze Kareras.

Automobil će biti predat na korišćenje grupi back2life, koja je, izvlačenjem u lutriji koju je organizovala fondacija, izabrana među grupama za podršku obolelim kako bi pomogle da se otklone neki od pritisaka sa kojima se suočavaju volonteri u ovim grupama kao i oboleli od leukemije.

Fondaciju je osnovao svetski poznati operski tenor Hoze Kareras 1987. godine pošto je uspeo da se izleči od leukemije. Od tada je aktivan u pomaganju ljudima koji pate od ovog oboljenja krvi.

ADAM Slam će grupa back2life mahom koristiti kako bi se pobrinula za prevoz pacijenata o kojima se stara Dr Johana Šrum iz Univerzitetske bolnice Hamburg-Ependorf i jedan od osnivača fondacije Gabrijela Hajtman.

Automobil je u ime Izvršnog komiteta fondacije prihvatila Dr Gabrijela Kroner. Pomoć i podršku fondaciji pružaju i poznati glumci Jens Minčau i Ria Harder,  poznati po ulogama u serijama TV Hamburger Großstadtrevier i Notruf Hafenkante.


Opel

Linija Fiat Professional ima mnogo Talenta

Linija Fiat Professional ima mnogo Talenta

Fiat Professional predstavlja Talento, model koji je, zahvaljujući velikoj nosivosti, idealan saradnik za profesionalce koji se kreću po gradskim ulicama, kao i za one na otvorenim putevima. Model se odlikuje svestranošću i mogućnošću prilagođavanja najrazličitijim potrebama kupaca.

Nova Mazda MX-5 - Svetski auto 2016. godine

Nova Mazda MX-5 - Svetski auto 2016. godine

Četvrta generacija Mazde MX-5 proglašena je Svetskim automobilom 2016. godine (WCOTY), a od istog žirija osvojila je nagradu za Najbolji svetski automobilski dizajn 2016. godine. To je druga Mazda koja je osvojila nagradu WCOTY, nakon Mazde2 2008. godine, i prvi model koji je osvojio oba naslova u istoriji dodele ove nagrade...

Opel Astra Sports Tourer - pogodna za posao i porodicu

Opel Astra Sports Tourer - pogodna za posao i porodicu

Opel nastavlja svoju uspešnu priču u C segmentu i to sa ni manje ni više nego dva modela: nakon uspešnog tržišnog lansiranja verzije sa petoro vrata nove generacije Astre pre par meseci, Sports Tourer verzija željno čeka „u niskom startu“ svoj ulazak u prodajne salone u aprilu...

Laskava priznanja za Ford Mustang i Volvo XC90

Laskava priznanja za Ford Mustang i Volvo XC90

Zavesa je spuštena na BG CAR SHOW, popularnu manifestaciju  gde su i ove godine zablistale brojne premijere, a najbolje među njima su nagrađene laskavim titulama i priznanjima u različitim izborima i kategorijama...

Dacia Duster Extreme 1.2 Tce 130 4x4
Slika nedelje