AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel ADAM za fondaciju Hoze Kareras

Opel ADAM za fondaciju Hoze Kareras

Elegantni gradski automobil za obolele od leukemije  u Univerzitetskoj bolnici Hamburg-Ependorf . Opelov direktor marketinga Tina Miler je zvanično predala novi ADAM Slam vredan 20.000€ Fondaciji Hoze Kareras.

Automobil će biti predat na korišćenje grupi back2life, koja je, izvlačenjem u lutriji koju je organizovala fondacija, izabrana među grupama za podršku obolelim kako bi pomogle da se otklone neki od pritisaka sa kojima se suočavaju volonteri u ovim grupama kao i oboleli od leukemije.

Fondaciju je osnovao svetski poznati operski tenor Hoze Kareras 1987. godine pošto je uspeo da se izleči od leukemije. Od tada je aktivan u pomaganju ljudima koji pate od ovog oboljenja krvi.

ADAM Slam će grupa back2life mahom koristiti kako bi se pobrinula za prevoz pacijenata o kojima se stara Dr Johana Šrum iz Univerzitetske bolnice Hamburg-Ependorf i jedan od osnivača fondacije Gabrijela Hajtman.

Automobil je u ime Izvršnog komiteta fondacije prihvatila Dr Gabrijela Kroner. Pomoć i podršku fondaciji pružaju i poznati glumci Jens Minčau i Ria Harder,  poznati po ulogama u serijama TV Hamburger Großstadtrevier i Notruf Hafenkante.


Opel

Video: dramatičan snimak lančanog sudara u Sloveniji

Video: dramatičan snimak lančanog sudara u Sloveniji

Pet osoba je poginulo, a preko 30 povređeno u velikom lančanom sudaru koji se u subotu dogodio na autoputu na zapadu Slovenije. Najnoviji video snimak, načinjen kamerom u jednom od automobila, otriva nam koliko je situacija bila dramatična...

Fordomanija – najbolja ponuda za najbrže kupce

Fordomanija – najbolja ponuda za najbrže kupce

Od 1. februara, svakoga dana do kraja meseca biće ponuđena po četiri Ford modela sa lagera po specijalnim cenama koje će važiti 24 sata. Fiesta dostupna od 8.990, Focus od 12.200, C-MAX od 15.550, Mondeo dizel od 20.290, a Kuga dizel od 18.990 evra...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje