AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Volvo promoviše i švedska superzvezda Robyn

Volvo promoviše i švedska superzvezda Robyn

Nakon uspešne saradnje sa švedskom fudbalskom zvezdom Zlatanom Ibrahimovićem, Volvo s ponosom najavljuje novu saradnju i to sa švedskom superzvezdom Robyn. Poznata pevačica biće zvezda drugog dela „Made by Sweden“ marketinške kampanje Volvoa, u kojoj ova pevačica vozi Volvo V60 pokretan novom generacijom Drive-E motora...

Nova kampanja otkriva Švedsku iz perspektive pevačice Robyn koja se nalazi u Los Angelesu. Kampanja se temelji na posvećenosti Volvoa zaštiti životne okoline, što Volvo demonstrira preko nove familije Drive-E motora. Kampanja komunicira jaku poruku samog brenda koji gotovo polovinu svojih vozila, izvan flotnih isporuka, prodaje ženama.

Robyn je nesumnjivo najuspešniji savremeni švedski pop izvođač, s milion prodatih nosača zvuka od njenog globalnog debija 1995. godine. Poput Volvoa, koji je nakon desetleća pod vlasništvom Forda, na putu prema tehnološkoj nezavisnosti, Robyn je primer ikone i nezavisnog švedskog duha. Godine 2004. Robyn je osnovala sopstvenu muzičku kompaniju Konichiwa Records. Sve posle toga je istorija, a Robyn je danas uspešnija nego ikada pre.

S novim Drive-E motorima Volvo je stvorio porodicu malih, inteligentnih benzinaca i dizelaša, s isporukom snage koja daje uzbudljive vozne mogućnosti uz naglašenu štedljivost. Dodatkom elektrifikovanih opcija, to jest plug-in hibridne tehnologije, Volvo je u mogućnosti da ponudi naglašeno efikasne, ali i maksimalno sposobne automobile.

„Volim Volvo i ono što taj brend predstavlja. Volvo je švedska kompanija koja je izmislila sigurnosni pojas, ali ga nije patentirala, kako bi ga učinila dostupnim širem krugu kupaca. Volim takvu velikodušnost. Ova kampanja promoviše mnogo kompleksniji ekološki projekt, a nakon mnogo istraživanja, shvatila sam da sa svojim angažmanom zaista mogu promeniti neke stvari“, ističe Robyn.

„Saradnja s Robyn sjajno je novo iskustvo. Ono što me je impresioniralo je njena posvećenost našoj kampanji. Satima smo razgovarali o ekološkoj svesti kompanije, a ona je samostalno razgovarala i s nekoliko ekoloških eksperata. Zaista je celu priču shvatila maksimalno ozbiljno“, napominje Per Carleö, menadžer marketinških komunikacija pri Volvo Cars Sweden, zadužen za koordinaciju “Made by Sweden” kampanje.

Volvo promoviše i švedska superzvezda Robyn

Kampanja je u Švedskoj službeno počela pre dve sedmice s televizijskom reklamom koja je emitovana u udarnom terminu, a sada će biti prikazana i na televizijama širom sveta. U nadolazećim sedmicama, kampanja će biti proširena print, digitalnim i outdoor reklamama.

„Izuzetno sam uzbuđen što je Volvo uspešno udružio snage s još jednom švedskom zvezdom. Robyn savršeno pristaje uz Volvo brend i ono što on predstavlja. Videli smo snagu dobre marketinške kampanje kroz saradnju sa Zlatanom Ibrahimovićem i uveren sam da će i drugo poglavlje Made by Sweden kampanje biti jednako uspešno“, ističe Alain Visser, stariji potpredsednik odeljenja za marketing, prodaju i brigu o kupcima pri Volvo Cars kompaniji.

Reklamu s Robyn možete pogledati na YouTube servisu:



Grand Motors PR

Video: dramatičan snimak lančanog sudara u Sloveniji

Video: dramatičan snimak lančanog sudara u Sloveniji

Pet osoba je poginulo, a preko 30 povređeno u velikom lančanom sudaru koji se u subotu dogodio na autoputu na zapadu Slovenije. Najnoviji video snimak, načinjen kamerom u jednom od automobila, otriva nam koliko je situacija bila dramatična...

Fordomanija – najbolja ponuda za najbrže kupce

Fordomanija – najbolja ponuda za najbrže kupce

Od 1. februara, svakoga dana do kraja meseca biće ponuđena po četiri Ford modela sa lagera po specijalnim cenama koje će važiti 24 sata. Fiesta dostupna od 8.990, Focus od 12.200, C-MAX od 15.550, Mondeo dizel od 20.290, a Kuga dizel od 18.990 evra...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje