AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

EKO Serbia: Otvaranje škole Jefimija u Obrenovcu

EKO Serbia: Otvaranje škole Jefimija u Obrenovcu

Kompanija EKO Serba a.d. uspešno je završila radove na renoviranju škole „Jefimija“ iz Obrenovca. Realizovanje ove donacije, u saradnji sa kancelarijom grada i upravom škole, obavljeno je vrlo efikasno i škola otvara vrata za đake na vreme, 1. septembra...

U prisustvu medija i partnera, kompanija EKO Serbia je u julu mesecu najavila realizovanje donacije u iznosu od 6.000.000 dinara sa ciljem da se jedna od škola koje su bile teško pogođene poplavama u Obrenovcu – OŠ “Jefimija”, renovira i spremi na vreme za početak nove školske godine.

Navedeni iznos utrošen je kako bi se u školi sanirala šteta na zidovima i instalacijama,  zamenili podovi i obnovila fiskulturna sala, kao i dvorište. U toku prethodna dve meseca organizovani su radovi u školi i zajedničkim snagama uz podršku uprave grada, škole i kompanije donatora EKO Serbia, radovi su završeni i 1. septembra 2014. godine  škola počinje sa radom.

Povodom svečanog početka nove školske godine u novim obnovljenim prostorijama, nastavnici i učenici  škole Jefimija iz Obrenovca će prirediti prigodnu svečanost i proslavu u ponedeljak 1. septembra sa početkom u 10h.

Otvaranju škole će prisustvovati gradonačelnik grada Beograda, gospodin Siniša Mali, pomoćnica gradonačelnika Irena Vujović, generalni direkor kompanije EKO Serbia Goran Dejanović, koji će se i obratiti prisutnima na svečanosti.
Direktor škole, gospodin Dragan Kovačević će organizovati obilazak i razgledanje škole za goste i medije.

Kancelarija grada će organizovati prevoz za sve novinare i predstavnike medija koji su zainteresovani da isprate ovaj događaj i dirketno će uputiti poziv medijima u petak sa detaljima.

Ponosni smo što možemo da Vas pozovemo da zajedno podelimo ovaj svečani momenat ponovnog otvaranja škole u prisustvu mališana koji su svakako bili i najveći motiv da se ovakva donacija realizuje sa ciljem njihovog neometanog daljeg školovanja i obrazovanja.

Cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia a.d. jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije - Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima, lokalnoj zajednici i očuvanju prirodne sredine.

EKO Serbia PR

Novi Renault Scenic (2016) - prva fotografija

Novi Renault Scenic (2016) - prva fotografija

Pored novog Megane karavana, Renault će na međunarodnom autosalonu u Ženevi predstaviti novu generaciju modela Scenic. Internet je ovoga puta bio brži od Renaulta, tako da je prva fotografija "procurela" na mreži...

Renault otkrio novi Megane karavan - prve fotografije

Renault otkrio novi Megane karavan - prve fotografije

Nova ženevska premijera je pred nama. Renault je pustio u etar prve fotografije nove generacije modela Megane sa kararoserijom karavan. Iako nema puno zvaničnih informacija o novom Megane karavanu, jasno je da će tehniku "pozajmiti" od hatchback-a...

Nova Mazda MX-5 osvojila još devet novih nagrada

Nova Mazda MX-5 osvojila još devet novih nagrada

Nastavljajući tradiciju svojih prethodnica, potpuno nova Mazda MX-5 osvojila je još devet nagrada u 2016. godini, uključujući i nekoliko u Evropi. Nakon predstavljanja prošlog leta, novo izdanje roadstera do sada je osvojilo više od 15 nagrada - i nastavlja da ih sakuplja.

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje