AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Volvo Car bez promena u Srbiji – Grand Motors i dalje u istom svojstvu

Volvo Car bez promena u Srbiji – Grand Motors i dalje u istom svojstvu

Volvo Car Group (Volvo Cars) potpisala je sporazum sa VCAG doo Slovenija za distribuciju Volvo automobila i Volvo delova u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji i na Kosovu, koji stupa na snagu 1. oktobra 2014...

Strukturalne promene su deo napora da se smanji kompleksnost i poboljša efikasnost na tržištima u jugoistočnoj Evropi.

Novi Volvo biznis model ima za cilj da obezbedi revitalizaciju Volvo brenda i prisustvo na manjim tržištima u Evropi, kao i da se izgrade jaki temelji za uspešnu komercijalizaciju Volvo proizvoda, postojećih i onih koji će biti uvedeni u ponudu.

VCAG d.o.o. je novoosnovano preduzeće u Ljubljani (Slovenija), kojim upravljaju gospoda Domen Habič i Jakob Nellemann.

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, serviser i prodavac Volvo automobila i originalnih Volvo rezervnih delova u Srbiji ostaje u istom statusu koji ima već sedam godina – autorizovanog partnera Volvo Cars za srpsko tržište. Od proleća 2007-me, kada su se, posredstvom Grand Motorsa, Volvo automobili organizovano i ovlašćeno vratili na naše tržište, švedska kompanija je u Srbiji prodala oko 600 automobila te poznate marke.

Grand Motors

Nova Mazda MX-5 osvojila još devet novih nagrada

Nova Mazda MX-5 osvojila još devet novih nagrada

Nastavljajući tradiciju svojih prethodnica, potpuno nova Mazda MX-5 osvojila je još devet nagrada u 2016. godini, uključujući i nekoliko u Evropi. Nakon predstavljanja prošlog leta, novo izdanje roadstera do sada je osvojilo više od 15 nagrada - i nastavlja da ih sakuplja.

One su bolje za volanom nego većina muškaraca (FOTO)

One su bolje za volanom nego većina muškaraca (FOTO)

Muški šovinisti smatraju, da je ženi mesto pored šporeta i da ona ne treba da se meša u "muške stvari", među koje spada i vožnja automobila. Ove lepotice bi itekako imale šta da pokažu za volanom, čak i muškarcima koji sebe smatraju vrhunskim vozačima...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje