AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nissan Navara 2015: počinje otkrivanje enterijera

Nissan Navara 2015: počinje otkrivanje enterijera

Već prekosutra, Nissan će predstaviti novu generaciju pick-up modela Navara. Na novom video snimku prvi put možemo videti i detalje enterijera, koji je zadržao prepoznatljiv Nissanov dizajnerski koncept, sa savršeno jednostavnim elementima...

Pogledajte vest: Nissan pokazao prvu fotografiju nove generacije modela Navara?

 

Nova Navara dobiće i prepoznatljiv displej osetljiv na dodir, kojim će se upravljati infotainment sistemom. Deo standardne opreme biće automatski menjač sa mogućnošću izbora sistema za manuelnu promenu brzina.

Pogledajte vest: Nissan Qashqai (2014) - Prvi naši utisci + FOTO.

 

Kao što smo očekivali, 4x4 pogon biće standardni deo opreme, a vozač će režim pogona moći da bira prema trenutnim potrebama. Off-road opredeljenost ovog modela potvrđuju i ručke za držanje na A-stubovima automobila. Za nove detalje, moramo sačekati sutrašnji dan.

VIDEO 1:



VIDEO 2:



Automagazin.rs

Nova Mazda MX-5 osvojila još devet novih nagrada

Nova Mazda MX-5 osvojila još devet novih nagrada

Nastavljajući tradiciju svojih prethodnica, potpuno nova Mazda MX-5 osvojila je još devet nagrada u 2016. godini, uključujući i nekoliko u Evropi. Nakon predstavljanja prošlog leta, novo izdanje roadstera do sada je osvojilo više od 15 nagrada - i nastavlja da ih sakuplja.

One su bolje za volanom nego većina muškaraca (FOTO)

One su bolje za volanom nego većina muškaraca (FOTO)

Muški šovinisti smatraju, da je ženi mesto pored šporeta i da ona ne treba da se meša u "muške stvari", među koje spada i vožnja automobila. Ove lepotice bi itekako imale šta da pokažu za volanom, čak i muškarcima koji sebe smatraju vrhunskim vozačima...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje