AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault u Pekingu predstavlja novi KOLEOS

Renault u Pekingu predstavlja novi KOLEOS

Renault predstavlja novi Koleos, SUV D-segmenta kojim će zaokružiti paletu svojih vrhunskih modela. Novi model ima važnu ulogu u Renault-ovoj tržišnoj ofanzivi koja je predstavljanjem 10 novih modela širom sveta zabeležila rekordnu godinu...

Novi Koleos dizajniran je i konstruisan kako bi privukao kupce iz celog sveta i dao novi zamah Renault-ovom međunarodnom rastu, između ostalog i u Kini, gde je Renault početkom ove godine otvorio fabriku u Wuhanu.

Predsednik i glavni direktor Renault-a, Carlos Ghosn predstaviće novi Koleos na Pekinškom salonu automobila 25. aprila 2016. Novi Koleos krase brojni robusni elementi SUV-a u kombinaciji s uglađenošću i opremom karakterističnom za velike limuzine. 

Renault u Pekingu predstavlja novi KOLEOS

Novi Koleos ima snažan stav kojim se razlikuje od konkurentskih SUV-ova iz D-segmenta i uglađenu udobnu unutrašnjost koja putnicima nudi rekordnu količinu prostora. Novi Koleos takođe spaja terenske sposobnosti s udobnim vešanjem i dinamičnim i stabilnim voznim osobinama.


PR

Prolećne akcije Auto kuće Kompresor

Prolećne akcije Auto kuće Kompresor

Auto Kuća Kompresor obezbedila je za sve vlasnike Fiat vozila izuzetnu servisnu ponudu koja traje do 30. aprila. Redovan servis obuhvata zamenu ulja i filtera, kao i pregled 11 tačaka za benzinske motore od 2990 dinara, a za dizel motore od 3990 dinara...

Ekonomičnom vožnjom Volvo kamiona do Volvo automobila! (FOTO)

Ekonomičnom vožnjom Volvo kamiona do Volvo automobila! (FOTO)

Tačno dve nedelje pred prvo nacionalno predfinalno nadmetanje u ekonomičnoj vožnji, Volvo kamioni su na kartodromu Autokomerca nadomak Beograda ugostili specijalizovane novinare i time najavili ovogodišnji ciklus takmičenja profesionalnih vozača u kojem je, na regionalnom nivou, nagrada automobil Volvo V40!

Debi linije Jeep - 75th Anniversary u prodajnim salonima

Debi linije Jeep - 75th Anniversary u prodajnim salonima

Jeep® neguje tradiciju obeležavanja ključnih godišnjica ili značajnih postignuća specijalnim izdanjima vozila. Kako bi proslavio 75. godišnjicu, brend je predstavio modele specijalnog izdanja "75th Anniversary" na Sajmu automobila u Ženevi, a sada ih postepeno uvodi u prodaju širom regiona EMEA (Evropa, Bliski istok i Afrika).

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje