AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

JEEP vas vodi na utakmicu JUVENTUS - SAMPDORIA

JEEP vas vodi na utakmicu JUVENTUS  - SAMPDORIA

Ljubitelji brenda JEEP kao i fudbalskog kluba Juventus neka se pripreme! Počev od danas, pa sve do 27.aprila Igra asocijacija, je online na Facebook profilu JEEP Srbija...

Igri možete direktno pristupiti na sledećem linku:
https://www.facebook.com/JeepSrbija/app/760619047408286/?ref=page_internal

 

Igra je zabavnog karaktera, u pitanju su ključne reči koje treba povezati sa brendovima JEEP i JUVENTUS u najkraćem mogućem roku sa što više tačnih odgovora. Pobednik ove igre asocijacija će dobiti kao nagradu šansu da izvodi jedanaesterce na stadionu Juventusa, 15. maja 2016. u Torinu na utakmici sa Sampdorijom. U slučaju da ostvari pogodak, osvaja Grand nagradu, a to je put na neku od gostujućih utakmica Juventus tima u okviru Lige šampiona.

Brend JEEP je zvanični sponzor fudbalskog tima Juventus. FCA Srbija generalni je uvoznik i distributer za Srbiju i Crnu Goru automobilskih brendova FIAT, Alfa Romeo, FIAT Professional, Jeep i Abarth.

PR

Ekonomičnom vožnjom Volvo kamiona do Volvo automobila! (FOTO)

Ekonomičnom vožnjom Volvo kamiona do Volvo automobila! (FOTO)

Tačno dve nedelje pred prvo nacionalno predfinalno nadmetanje u ekonomičnoj vožnji, Volvo kamioni su na kartodromu Autokomerca nadomak Beograda ugostili specijalizovane novinare i time najavili ovogodišnji ciklus takmičenja profesionalnih vozača u kojem je, na regionalnom nivou, nagrada automobil Volvo V40!

Debi linije Jeep - 75th Anniversary u prodajnim salonima

Debi linije Jeep - 75th Anniversary u prodajnim salonima

Jeep® neguje tradiciju obeležavanja ključnih godišnjica ili značajnih postignuća specijalnim izdanjima vozila. Kako bi proslavio 75. godišnjicu, brend je predstavio modele specijalnog izdanja "75th Anniversary" na Sajmu automobila u Ženevi, a sada ih postepeno uvodi u prodaju širom regiona EMEA (Evropa, Bliski istok i Afrika).

Mazda - sajamski uslovi do kraja maja

Mazda - sajamski uslovi do kraja maja

Uslovi koji su za Mazda automobile važili za vreme BG Car Showa, važe do kraja maja. Za nekoliko preostalih Mazdi2 s lagera važi specijalna, niža cena, a pri kupovini Mazde3, Mazde6 ili CX-5, kupac dobiva veoma vredan paket originalne dodatne opreme po sopstvenom izboru.

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje