AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dacia otkriva novi Sandero Stepway i Novi Logan

Dacia otkriva novi Sandero Stepway i Novi Logan

Dacia predstavlja treću generaciju modela Novi Sandero Stepway i Logan, potpuno novog dizajna (Novi Sandero neće biti dostupan na domaćem tržištu). Ove modernije verzije verno prenose duh svojih prethodnika...

Uz uvek nenadmašnu cenu i kompaktne spoljašnje dimenzije, novi modeli nude savremeniju, bogatiju opremu i više svestranosti, zadržavajući pritom svoje osnovne vrednosti, a to su jednostavnost i pouzdanost.


Danas se više nego ikada ponuda vozila Dacia savršeno podudara sa očekivanjima kupaca kojih je sve više i čije se mišljenje sve više uzima u obzir. U njihovom svakodnevnom životu kao i u njihovoj potrošnji svaka radnja danas poprima novo značenje i nove vremenske odrednice: „izolovani čin” sada je zamenjen dugoročnim „pristupom”. Posebno mesto u ovom novom sistemu zauzima automobil: radi se o kupovini na duži rok, a odabir vozila je dobro promišljen i simboličan. Zašto uvek ciljati na nešto više, kada naši kupci žele samo nešto bolje i po pravednoj ceni?!
Počevši od jednog modela koji se proširio u kompletnu i raznoliku paletu modela, Dacia već 15 godina sprovodi transformaciju automobila. Sandero je postao kultni model i bestseler a od 2017. godine je i najprodavanije lično vozilo privatnim kupcima u Evropi.


Tokom 15 godina marka Dacia se u automobilskoj industriji nametnula kao predvodnik pokreta. Radi se o vrhunskoj marki koja stvara osećaj povezanosti. To je marka čija ponuda danas poprima još jednu dodatnu dimenziju sa 2 nova modela koja su modernizovana, ali ipak fokusirana na ono što je našim kupcima važno.

Dacia otkriva novi Sandero Stepway i Novi Logan

Savremene i dinamične linije


S povišenim podvozjem Sandero Stepway postaje svestrani pustolov Dacijine palete modela. Upečatljiv dizajn spoljašnjeg dela ovog vozila poziva na beg i avanturu. Novi Sandero Stepway dodatno naglašava imidž i obeležja crossover vozila. Na prednjem delu odmah u oko upada prepoznatljiv, rebrasti i obliji poklopac motora, hromirani logotip Stepway na prednjoj maski i istaknuta krilca iznad svetala za maglu.


Silueta Novog Logana je fluidnija i dinamičnija, blago izdužena, a ovaj model je potpuno redizajniran. Fluidna krovna linija, radio-antena postavljena na kraju krova i blago smanjenje bočnih staklenih površina su doprineli da se dobije mnogo elegantnija silueta. Svetlosni potpis u obliku slova Y, točkovi u ravnini karoserije i kvalitativniji dizajn određenih elemenata poput kvaka na vratima su atributi Novog Logana.


Jedinstven svetlosni potpis


Prednja i zadnja svetla premijerno otkrivaju novi svetlosni potpis marke Dacia u obliku slova Y. Upravo zahvaljujući ovakvim svetlima ova treća generacija odiše snažnim identitetom. I napred i pozadi vodoravna linija povezuje dva svetla i ulazi u njihove okvire čime se vozila vizuealno proširuju.


Ovo je nova generacija klasika koji nude uvek isto obećanje: više pametnih rešenja, dostupnost većem broju ljudi i zadržavanje karakterističnih obeležja marke Dacia.


Priključite nam se 29. septembra 2020. da biste saznali sve o vozilima Novi Sandero i Novi Sandero Stepway.


PR

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je od strane uglednog žirija u izboru Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) proglašen za "najbolji automobil na svetu za 2024. godinu". Proglašenje pobednika, objavljeno 8. marta, odvilo se upravo na međunarodni Dan žena...

Peugeot - Mesec sajamskih ponuda!

Peugeot - Mesec sajamskih ponuda!

Posebna Sajamska ponuda za PEUGEOT vozila sa lagera trajaće do 31. marta u svim prodajnim salonima, kao i na našem štandu u Hali 1 Beogradskog Sajma i obuhvata najpopularnije hečbek i SUV modele po akcijskim cenama i sa specijalnim uslovima garancije...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje