AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Otvoren novi Kia centar Beograd

Otvoren novi Kia centar Beograd

Novi i do sada najveći objekat Kia Motorsa u regiji otvoren je nedavno u Beogradu. Na ovaj način Kia jača svoje prisustvo u Srbiji i podiže kvalitet svojih usluga na najviši nivo...

U Beogradu, na adresi Auto-put za Novi Sad 98 u Zemunu otvoren je najveći prodajni salon Kia Motorsa u Srbiji. Na zemljištu površine skoro 1,7 hektara izgrađena je prva faza kompleksa koja obuhvata prodajni salon i kancelarijski prostor na površini od skoro 2.000 kvadratnih metara.

Objekat je dizajnerski i funkcionalno izgrađen po najsavremenijim standardima Kia Motors Corporation, u dizajnerskom standardu pod nazivom "Red Cube" (prev. crvena kocka). Moderno koncipiran u skladu sa zahtevima i potrebama klijenata, novi objekat predstavlja prvi objekat ovog standarda koji je izgrađen u Adria regiji, po čemu će Beograd prednjačiti u odnosu na druge glavne gradove regiona.

Otvoren novi Kia centar Beograd

Kupci danas žele automobile koji im pružaju najviše, odgovaraju ličnom stilu i u kojima se osećaju odlično, a upravo Kia poseduje sve kvalitete kako bi odgovarala raznolikim potrebama i željama. U jedinstvenom enterijeru novootvorenog salona klijenti imaju priliku da upoznaju celu paletu novih Kia vozila, isprobaju ih na test vožnji i osete vrhunsku uslugu u prestižnom beogradskom prodajnom salonu koji je u potpunosti izgrađen po najnovijim korporativnim standardima.

Osim ponude novih modela vozila, Kia centar Beograd nudi i bogatu ponudu proverenih polovnih vozila sa garancijom po primamljivim cenama i uz atraktivne modele finansiranja. Ovom segmentu poslovanja posvećena je posebna pažnja imajući u vidu potražnju za ovim vozilima, ali i široku ponudu od preko 150 vozila koja se trenutno nalaze na placu.

Otvoren novi Kia centar Beograd

U novi objekat do sada je investirano preko 6 miliona evra što dokazuje Kijinu spremnost da ostane u Srbiji i nastavi uspešno rast i razvoj svog poslovanja. Do kraja ove godine očekuje nas i dovršetak „Faze 2“ u izgradnji ovog kompleksa. Reč je o navećem i najmodernijem servisnom centru za KIA vozila, na 2300 kvadratnih metara i kapaciteta 20 dizalica čime će se ubrzati usluga pružanja servisa i pružiti dodatni komfor postojećim vlasnicima KIA vozila dok traje servis njihovog vozila. Oko prodajnog salona i servisa u tom trenutku će se nalaziti parking prostor za preko 250 vozila. Završetkom izgradnje servisa i kompletiranjem celog kompleksa vrednost investicije će dostići skoro 7,5 miliona evra, što Kia Motors Adria Grupu postavlja na vodeće mesto po investicijama u automobilskoj industriji u Srbiji.

Broj telefona prodajnog salona ostaje isti kao i do sada 011/316-6903, kao i radno vreme - radnim danima od 8 do 20h, a subotom od 8 do 16h.

PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje