AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Citroen C3 Aircrossi novi C5 Aircross – novi Exclusuv trend

Citroen C3 Aircrossi novi C5 Aircross – novi Exclusuv trend

Citroën C3 Aircross i Novi Citroën C5 Aircross predstavljaju pravi izbor za grad, otvoreni put i za velika prostranstva. Ovi moderni i prostrani SUV modeli svojom jedinstvenom pojavom i jedinstvenim osećajem u kabini razlikuju se od svih ostalih vozila iz tog segmenta...

Prateći njihovu različitost kompanija Avtonova KAB je ponudila i posebno finansiranje za svoje kupce. EXCLUSUV ponuda omogućava kupovinu nekog od ova dva SUV-a uz povoljne mesečne kamate koje se kreću već od 139 evra ili 199 evra, u zavisnosti od modela, i sa rokom otplate od 12 do 84 meseca. 
 
Nagrađen AutoBest priznanjem za najbolji automobil u prošloj godini C3 Aircross je drugi naprodavaniji Citroën u Evropi. Novi Citroën C5 Aircross beleži vrtoglavi rast prodaje, pa zajedno predstavljaju budućnost brenda kada su SUV modeli u pitanju.

Kao nosioci programa «Citroën Advanced Comfort®» nude neverovatno mnogo različitih kombinacija za uređenje unutrašnjosti gde komplementarne boje i materijali daju svetlost i toplinu koji su u trendu. Podjednako su udobni i u gradu i na otvorenom putu, a njihova spremnost za avanturu je pojačana zahvaljujući Grip Control® sa Hill Assist Descent sistemu koji im omogućava nesmetan silazak sa puta i vožnju po nepristupačnim predelima.

Spoljašnji dizajn nudi potpuno jedinstvenu personalizaciju pa C3 Aircross i Novi C5 Aircross svojom pojavom predstavljaju najatraktivnije trendi SUV modele. Poseduju visok nivo udobnosti i bezbednosti sa mnoštvom novih tehnologija za pomoć vozačima tokom vožnje. Dodatni komfor pružaju i  bežično punjenje mobilnih telefona ili prostrani i funkcionalni prtljažnik, koji je u oba modela najveći u svojoj klasi. Opremljeni su dizel i benzinskim motorima najnovije generacije koje odlikuju niski troškovi održavanja, a ocenjeni su i najvišim ocenama za bezbednost i očuvanje naše okoline.

Sve dodatne informacije o ovoj sjajnoj akciji možete naći na sajtu citroen.rs. U Citroën zvaničnoj dilerskoj mreži može da se zakaže test vožnja, a akcija je ograničenog karaktera i odnosi se na određeni broj vozila.

PR

Slavna Mazda Red

Slavna Mazda Red

Mazda Motor Corporation je uspešno primenila sopstvenu tehnologiju bojenja Takuminuri[i] i razvila posebnu boju Artisan Red Premium...

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje