AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mladi sportisti u kampanji Opel za medalju kući doneli 21 medalju

Mladi sportisti u kampanji Opel za medalju kući doneli 21 medalju

U kampanji „Opel za medalju“ koju je početkom godine pokrenuo Opel Srbija talentovani sportisti osvojili su ukupno 21 medalju na 40 takmičenja u gradovima širom Evrope i u tom pobedničkom pohodu prešli su 28.895 km.

Mladi sportisti u kampanji Opel za medalju kući doneli 21 medalju

Tako je problem putovanja, kao jedna od najvećh stavki u budžetu mladih sportista uz Opelovu akciju postao prošlost.


„Kada vidim broj osvojenih medalja i takmičenja na koje su ovi mladi izuzetni ljudi stigli zahvaljujući našoj kompaniji meni je srce puno. Prešli smo ove godine mnogo zajedničkih kilometara na putu ostvarivanja njihovih snova i to zaista nema cenu. Neki od njih bili su na ivici da zbog problema sa budžetom odustanu ne samo od takmičenja, već i od karijera, a mi smo im vratili nadu. To je ono što je bio cilj Opela kao društveno odgovorne kompanije“, rekla je Irena Trifunović, mendžerka za marketing i komunikacije Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Mladi sportisti u kampanji Opel za medalju kući doneli 21 medalju

Kampanja “Opel za medalju” okupila je ove godine vrhunske mlade talente: jednu od najboljih strelkinja Zoranu Arunović, višestrukog šampiona u karateu Uroša Mijalkovića, evropsku prvakinju u sportskom penjanju Stašu Gejo, skijaše Nevenu Ignjatović I Marka Stevovića, basketaše Zemun 3X3, mlade reprezentativke u stonom tenisu, reprezentivce Srbije u biciklizmu, prvi par reprezentacije Srbije u odbojci na pesku Lazara Kolarića i Stefana Bastu, kao I njihove kolege Đorđa Klašnića i Marka Plavšića. Deo kampanje bili su I učenici profesorke Danijele Rakić iz muzičke škole Kosta Manojlović.


U bezbednim I komfornim Opelovim automobilima mladi talenti su stigli na takmičenja u Minhenu, Insbruku, Kran Montani, Lozani, Briankonu, Budimpešti, Bukureštu, Ostravi, Kravecu I drugim evropskim gradovima iz kojih su se vratili sa čak 14 zlatnih medalja.

Mladi sportisti u kampanji Opel za medalju kući doneli 21 medalju

Svi učesnici kampanje saglasni su u jednom da ovakva Opelova podrška ima izuzetno veliki značaj pre svega za sportove koji nemaju značajnu medijsku pažnju: “Dosta nas se finansira iz sopstvenog budžeta i kampanja “Opel za medalju” je primer kako treba podržati sport, talenat i naporan rad.”


Kampanja “Opel za medalju” pokrenuta je 1.marta ove godine sa ciljem da obezbedi automobile na korišćenje najtalentovanijim sportistima i učenicima muzičkih škola iz naše zemlje, kako bi im omogućila odlazak na evropska takmičenja i olakšala postizanje dobrih rezultata i osvajanje odličja.


PR

Slavna Mazda Red

Slavna Mazda Red

Mazda Motor Corporation je uspešno primenila sopstvenu tehnologiju bojenja Takuminuri[i] i razvila posebnu boju Artisan Red Premium...

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje