AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Superheroji već 10 godina na putevima Srbije!

Superheroji već 10 godina na putevima Srbije!

Hyundai Srbija već deset godina u kontinuitetu sprovodi društveno odgovorne aktivnosti posvećene povećanju bezbednosti dece u saobraćaju...

Superheroji već 10 godina na putevima Srbije!

Ove godine, kampanja pod nazivom „Superheroji na putu“, posvećena je propagiranju pravilne upotrebe dečijih sedišta za vozila.


Edukativna predavanja će biti organizovana u periodu od oktobra do kraja decembra u saradnji sa Udruženjem Roditelj, Školom roditeljstva Nada Lazić, Gradskom opštinom Zemun, Lokalnim savetom za bezbednost u saobraćaju Gradske opštine Vračar i Bio Save-om. Hyundai Srbija će donirati dečija sedišta roditeljima kojima je pomoć potrebna. Deca će na poklon dobiti knjigu priča autorke Biljane Kordić, pod nazivom „Čarobne priče o sabraćaju“.


Kampanja kompanije Hyundai Srbija, ''Superheroji na putu'', posvećena povećanju bezbednosti dece u saobraćaju, ove godine se održava u periodu od oktobra do decembra. Hyundai Srbija u saradnji sa Udruženjem roditelj organizuje niz edukativnih predavanja namenjenih roditeljima, u vezi pravilne upotrebe dečijih sedišta. Cilj kampanje je da roditeljima ukaže na zakonske propise i neophodnost bezbednog transporta dece i obezbedi obuku za pravilnu upotrebu auto sedišta. Ukupno 10 edukativnih predavanja će biti organizovano u Školi roditeljstva Nada Lazić, Opštinama Zemun i Vračar, u okviru programa Mlečni put Bio Save i u Narodnom pozorištu u Beogradu. Hyundai Srbija će donirati dečija sedišta roditeljima kojima je pomoć potrebna.

Superheroji već 10 godina na putevima Srbije!

Kampanja kompanije Hyundai Srbije, ''Superheroji na putu'', posvećena povećanju bezbednosti dece u saobraćaju, ima dugu tradiciju. Pokrenuta 2008. godine, kontinuirano pomaže rešavanje različitih problema u saobraćaju sa kojima se suočavaju najmlađi. Hyundai Srbija je prepoznala potrebu da u Srbiji aktivno podrži kampanju koju Hyundai Motor Company organizuje širom sveta. U toku deset godina trajanja kampanje posvećene povećanju bezbednosti u saobraćaju, učestvovalo je preko 10.000 dece širom Srbije, uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola i predškolskih ustanova. Hyundai je za decu mlađeg školskog uzrasta organizovao niz edukativnih radionica, takmičenja u poznavanju saobraćajnih propisa i kreativnih radionica.  Kampanju su u raznim periodima podržale brojne institucije i javne ličnosti, Narodna kancelarija predsednika Republike Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Saobraćajna škola u Zemunu, profesori Saobraćajnog fakulteta, javne ličnosti kao i osnovne škole sa teritorija čitave Srbije. Pažnja javnosti je na ovaj način usmerena na problem o čijim razmerama govori poražavajuća statistika.

Poruka koju kampanja „Superheroji na putu“ šalje javnosti je da od najranijeg detinjstva treba uticati na decu i njihove roditelje i isticati neophodnost i važnost bezbednog ponašanja u saobraćaju, bilo da u saobraćaju učestvuju kao pešaci ili kao putnici u vozilu, sa krajnjim ciljem da broj poginulih i povređenih u saobraćajnim nezgodama svake godine bude sve manji. Deca će na poklon dobiti knjigu priča autorke Biljane Kordić, pod nazivom „Čarobne priče o sabraćaju“.


Kampanja je zamišljena kao podrška aktuelnoj temi bezbednosti u saobraćaju, uz podršku najuticajnijih TV, print i digitalnih medija.


PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje