AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Honda HR-V - specijalna cena za BG Car Show 2018

Honda HR-V - specijalna cena za BG Car Show 2018

Honda Srbija je pripremila posebnu akciju HR-V modela u Comfort paketu opreme po ceni od 19.990€ i po prvi put sa specijalnom sajamskom cenom za HR-V u Elegance paketu opreme i popustom od 3.000€, odnosno po ceni od 20.990€...

Oba modela dolaze sa visoko responsivnim i efikasnim 130KS 1.5 litarskim i-VTEC benzinskim agregatom koji je deo Honda Earth Dreams tehnologije.


HONDA HR-V je namenski stvorena da pruži osećaj vožnje kao po salonu, a zahvaljujući njenom niskom centru za ravnotežu i lakoj, visoko-okretnoj karoseriji, to je moguće. Ova rigidnost, najvećim delom rezultat toga što 27% strukture karoserije čini ojačani čelik, pruža čvrstoću, koja za uzvrat dovodi do osećaja visoke bezbednosti u vožnji, kao i manjak uvrtanja i zanošenja karoserije. Ovo čini HR-V jednim od vozila koji ulivaju najviše poverenja u crossover klasi.


HR-V 1.5 u Elegance paketu opreme nudi, u prostoru za putnike, najveću prostranost i fleksibilnost u klasi, zahvaljujući inovativnom Honda sistemu magičnih sedišta (Magic Seat system), koje odlikuje visok nivo prilagodljivosti i udobnosti. Visokokvalitetna mekana površina sedišta, suptilno naglašena hrom brušenom završnom obradom, pruža premijum ambijent, dok dizajn instrument table kombinuje osećaj sofisticiranosti sa premijum detaljima i čvrstoću kvalitetnih materijala.


Pored toga, model je opremljen dvozonskim klima uređajem, HONDA CONNECT sistemom, a neovisno od paketa opreme, svi HR-V modeli imaju kao standard CTBA - sistem za kočenje pri malim brzinama. Uključen je i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču koji sadrži: TSR – raspoznavanje saobraćajnih znakova, ISL – inteligentni limitator brzine, LDW – upozorenje o napuštanju kolovozne trake, FCW – upozorenje o potencijalnom sudaru, HSS – kontrola dugih svetala farova.


Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od 7 inča osetljivog na dodir. On se nalazi na sredini komandne table i uz Android operativni sistem, omogućava brz i lak pristup internet servisima, uključujući i aktuelno stanje u saobraćaju, vesti i vreme, društvene medije i internet radio, a prikazuje i informacije o vozilu – kao što su merač, ušteda goriva i vreme putovanja. Kao dodatak, Honda Connect sistem se sinhronizuje sa smart telefonima i drugim multimedijalnim uređajima preko MirrorLink-a, WiFi-ja, Bluetooth konekcije, HDMI i USB priključka.


Kada je o prtljažniku HR-V modela reč, njegova impresivna prostranost, zapremina od 453 litra uz normalno korišćenje zadnjih sedišta ili 1026 litara, do linije prozora, sa sklopljenim zadnjim sedištima, široki otvor zadnjih vrata i niska visina za utovar, omogućavaju osetno lakši pristup zadnjem delu automobila.


Model HR-V odlikuju elegantno oblikovane linije kupea sa čvrstim stavom robustnog SUV-a. Hondini dizajneri su još jednom dokazali da su majstori svog zanata uspevši da spoje naglašenu prostranost sa osećajem sportskog. Oblik karoserije i linije zadnjih prozora, koje se sužavaju, zajedno daju dinamičan i sportski bočni profil, kome savršeno odgovaraju “skrivene” zadnje brave za vrata. Jedinstvena, oštro isečena linija duž bočne strane dodaje HR-V modelu napred nagnut stav i osećaj okretnosti čak i u mirovanju.


Dodatne informacije potražite u Honda salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu ili putem telefona: 011/20-10-900


PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje