AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Pogledajte koja je razlika između seljaka i seljačine! (FOTO)

Pogledajte koja je razlika između seljaka i seljačine! (FOTO)

Višestruki reli šampion Hrvatske i nekadašnji učesnik u FIA Svetskom reli šampionatu, Juraj Šebalj, na svom Facebook profilu objavio je fotografiju, koja na veoma slikovit način opisuje koja je razlika između seljaka i sealjačine...

Na fotografiji vidimo mali traktor, pravilno parkiran na parking mesto, a pored njega Chevrolet Corvette C6 (2005. - 2013.) čiji vlasnik je bahato odlučio da zauzme, ne jedno, ne dva, već tri parking mesta!

 

Pogledajte vest: Šebalj pobednik Sajamskog relija.


Uz fotografiju, popularni Jura je objavio i tekst: "Razlika između seljaka i seljačine u jednoj slici. (Molim da se svi suzdržimo od negativnih komentara, bolje je jednostavno uživati u slici uz pivu, sok ili recimo neki sjajan čaj)."

 

Pogledajte: Juraj Šebalj: Utisci nakon gostovanja u Beogradu.


Podsetimo, Juraj Šebalj je višestruki reli šampion Hrvatske i učesnik u juniorskom svetskom reli šampionatu u periodu od 2003. do 2006. godine. Više puta je nastupao na takmičenjima u Srbiji i uvek je beležio najbolje rezultate.


Foto: Foto: Silvester Cimrmancic
Facebook

Električni Kia Soul povećao domet

Električni Kia Soul povećao domet

Kia Motors je predstavila različita poboljšanja pomoću kojih su povećali domet električnog Soula. Nova, efikasnija baterija je zbog veće energetske gustoće i kapaciteta skladištenja energije povećala domet vozila za čak 18 %...

Renault Symbioz
Slika nedelje