AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ušteda vremena sa novim uslugama na OMV stanicama

Ušteda vremena sa novim uslugama na OMV stanicama

Kompanija OMV Srbija uvela je u ponudu niz novih dodatnih usluga kako bi potrošačima omogućila da bolje planiraju privatne i poslovne aktivnosti, uštede vreme, a samim tim i novac...

Od nedavno, na pojedinim OMV benzinskim stanicama potrošači mogu da koristite usluge menjačnice, pošalju ili prime pakete, kupe UNIQA osiguranje, kupuju ulaznice za razne manifestacije i iskoriste neku od usluga Lutrije Srbije.

Proširujući dodatnu ponudu na svojim benzinskim stanicama OMV Srbija je omogućila potrošačima i kupovinu ulaznica za više od 20.000 koncertnih, sportskih, kulturnih i drugih manifestacija godišnje, u Srbiji i Evropi. U saradnji sa kompanijom Eventim od nedavno su na svim OMV stanicama otvorena prodajna mesta za kupovinu karata za različite događaje koje pokriva ovaj poznati evropski agent.


Izlazeći u susret brojnim zahtevima korisnika, pogotovo putnika iz inostranih zemalja OMV je na benzinskim stanicama duž autoputa, kao i u pojedinim gradovima uveo uslugu menjačnice, sa obučenim radnicima realizovanu u saradnji sa VIP menjačnicama.

„Dok sipaju gorivo i prave predah od vožnje u VIVA restoranima, naši potrošači od sada mogu i da okušaju sreću, jer je zahvaljujući saradnji sa Državnom lutrijom Srbije od nedavno moguće izvršiti uplatu bingo, loto i kupovinu greb greb srećki na našim stanicama. Za sada je usluga dostupna na četiri benzinske stanice: OMV Ada Ciganlija, OMV Jurija Gagarina, OMV Borska i OMV Kneževac“, kaže Senida Radosavljević, menadžer za usluge i logistiku u OMV Srbija.

Na 24 OMV benzinske stanice u Srbiji, moguće je kupiti vaučere za UNIQA putno osiguranje – individualno i porodično, kao i za pomoć na putu. UNIQA putnim osiguranjem pokriveni su uobičajeni medicinske usluge za vreme boravka u zemljama Evrope u periodu od 15 dana i u vrednosti od 10,000 EUR po osobi. Pomoć na putu tokom godine pokriva najviše dva osigurana slučaja.

OMV Srbija je u saradnji sa kompanijom City Express d.o.o. uvela novu uslugu koja omogućava preuzimanje i isporuku pošiljaka fizičkih i pravnih lica na benzinskim stanicama. Prema rečima, Radosavljević za sada je usluga dostupna na 14 benzinskih stanica. Prijem pošiljaka je moguć svakog radnog dana od ponedeljka do petka od 0 do 24h. Ova usluga omogućava veoma brz prijem pošiljaka, jer od benzinske stanice do destinacije ili obratno stižu za 24 sata.

Više informacija moguće je dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na www.omv.rs.

PR

Konačno imamo pametnog ležećeg policajca (VIDEO)

Konačno imamo pametnog ležećeg policajca (VIDEO)

Brza vožnja je društveni problem svugde u svetu. Vozači ignorišu činjenicu, da su ograničenja maksimalne brzine uvedena sa debelim razlogom i veoma često jure kroz naseljene oblasti. U Meksiku su pronašli zanimljivo rešenje...

Opel Astra – najprodavaniji automobil u Srbiji

Opel Astra – najprodavaniji automobil u Srbiji

Nova Opel Astra je još jednom potvrdila da je nosilac prodaje i tradicionalni bestseler ovog nemačkog proizvođača. Velika popularnost koju ovaj automobil uživa vidljiva je i kroz rezultate koji govore da je u junu sa 129 prodatih jedinica Opel Astra najprodavaniji automobil na srpskom tržištu u svim segmentima...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje