AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Auger zamenski delovi za komercijalna vozila dostupni i u Srbiji

Auger zamenski delovi za komercijalna vozila dostupni i u Srbiji

Dosledna u ostvarivanju dugoročne strategije - da postane veliki specijalizovani multibrend prodavac vozila, delova i opreme i servis komercijalnih vozila, beogradska kompanija SDT GROUP je od nedavno uspostavila saradnju i sa renomiranim nemačkim isporučiocem visokokvalitetnih rezervnih delova Auger autotechnik.

U asortimanu kompanije iz Kelna je više od 30.000 rezervnih, za zamenu najčešće potrebnih delova motora, kvačila, osovina, glavčina, kočionog, upravljačkog i sistema oslanjanja i komprimovanog vazduha za većinu najmasovnijih evropskih komercijalnih vozila. Auger nudi i delove kabina, prečistače (filtere) vazduha i svih fluida, vazdušne jastuke i druge delove. Kompanija posluje pod sloganom „Original nije nužno i najbolji“, što se iz godine u godinu potvrđuje sve većom potražnjom za delovima iz njenog asortimana, pa je Augerova tržišna mapa proširena na više od 60 država u svetu.


Kupcima Auger zamenskih delova se garantuje visok kvalitet, jer doslovno svaki deo prolazi kroz trofaznu kontrolu – prvo kod proizvođača, potom u sopstvenom ispitno-razvojnom centru i na kraju pred samu isporuku.


Uključivanjem u poslovanje još jednog renomiranog partnera, SDT grupa zaokružuje ponudu vozila, originalnih i zamenskih delova i usluga na jednom mestu – u servisno-prodajnom kompleksu u Dobanovcima. Podsećanja radi, SDT grupa je eksluzivni partner poljskog proizvođača autobusa Solaris, četiri vrlo poznata proizvođača priključnih vozila – Kögel (Nemačka), Kässbohrer Transport Technik GmbH (pogon u Nemačkoj), ROLFO (Italija) i LOHR (Francuska), kao i kompanija GreenChem (Velika Britanija, proizvođač agensa AdBlue) i Fogmaker (Švedska, proizvođač sistema za gašenje požara).


PR

Tri iF design nagrade za Kiju

Tri iF design nagrade za Kiju

Kia Motors nedavno je osvojila tri prestižne ‘iF design’ nagrade za 2018. godinu, čime je ojačala reputaciju marke, koja se temelji na dizajnu...

Renault Symbioz
Slika nedelje