AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Koncept Nissan Sway stiže u Ženevu

Koncept Nissan Sway stiže u Ženevu

Inovativan dizajn i kvalitetna tehnika učinila je od modela Nissan Qashqai i Juke veoma uspešne modele na tržištu. Šta bi se dogodilo, alo bi Nissan upotrebio istu strategiju i standardne kvaliteta na mali hatchback?

Pogledajte: Nissan Qashqai (2014) - Prvi naši utisci + FOTO.

 

Na autosalonu u Ženevi, svetlost dana ugledaće koncept Nissan Sway, koji predstavlja važan pogled na to, kako bi mogla izgledati buduća generacija malog Nissana. 

Pogledajte: Test - Nissan Note 1.5 dCi.

 

Koncept Sway pokazuje, kako će izgledati mali hatchback, ako na njega bude primenjen novi dizajnerski jezik marke Nissan.


Automagazin.rs

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje