AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault Captur za najboljeg poznavaoca sporta i Smart za najlepši selfi

Renault Captur za najboljeg poznavaoca sporta i Smart za najlepši selfi

Kompanija Mozzart uručila je automobil Renault Captur Milanu Bjedovu za najveću pogođenu kvotu u decembru 2014. i Smart Ani Ćirić, pobednici takmičenja Mozzart selfi. Sportski novinar, Milan Vuković čestitao je srećnim dobitnicima na vrednim nagradama...

Pogledajte: Vladan Petrović o modelu Renault Captur 1.2 TCe 120 EDC.

 

Takmičenje za najbolje poznavaoce sporta je tradicija u kompaniji Mozzart i predstavlja veliki izazov igračima. Zadatak za poznavaoce sporta tokom decembra 2014. bio je da pogode najveću kvotu. Po bednik Milan Bjedov odigrao je i pogodio kvotu 24 000 i to poslednjeg dana u 2014.godini.

Kroz takmičenje Mozzart Selfi glasalo se za najlepšu fotografiju devojaka koje su se slikale u Mozzart objektima, putem Mozzart Sport portala koji je i ove godine ostao najposećeniji sportski portal u Srbiji, po Gemius audience analitici.

 

Pogledajte test: Renault Captur 1.5 dCi.

Krajnju ocenu 20 selfi fotografija koje su odabrali čitaoci na najposećenijem sportskom portalu - Mozzart Sportu, dao je Mozzart žiri koji su činili voditelj AmiDži šoua Ognjen Amidžić, poznati glumac Nenad Okanović,  Inspektor Blaža, frontmen grupe MVP - Bane MVP i reper Đus.

Renault Captur za najboljeg poznavaoca sporta i Smart za najlepši selfi

Druga pobednička fotografija osvojila je skuter marke Peugeot, treći selfi najnoviji model Ajfon telefona, dok su preostalih 17 selfija sa najviše glasova primili utešne nagrade.

 

Pogledajte vest: Novi smart - zvanične fotografije i informacije.

Kompanija Mozzart pripremila je mnogo izazova i za tekuću godinu, te će igrači opet imati priliku da budu nagrađeni za dobro poznavanje sporta. Sve akcije zainteresovani mogu da prate na sajtu www.mozzartsport.com ili u časopisu Mozzart Sport.

PR

Ovo nije običan Yugo (VIDEO)

Ovo nije običan Yugo (VIDEO)

Ponos Jugoslavije, Zastava Yugo, osamdesedih godina prošlog veka se izvozio u Sjedinjene Američke Države. Ovaj primerak nema puno toga zajedničkog sa originalom, jer je vlasnik u njega ugradio američko srce...

Sajam automobila u Beogradu 2018 počinje uskoro

Sajam automobila u Beogradu 2018 počinje uskoro

Odbrojavanje je počelo. Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. Sajam motocikala MOTOPASSION, jedinstvena sajamska manifestacija, najznačajniji godišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije, startuju 22. i trajaće sve do 28. marta 2018. godine. 

Novi Volkswagen Touareg na prvom videu

Novi Volkswagen Touareg na prvom videu

Nedavno smo objavili prve zvanične skice nove generacije modela Volkswagen Touareg. Do oficijelne premijere u Kini ostalo je tri nedelje, a Volkswagen nas je počastio zvaničnim video snimkom, na kojem otkriva detalje ovog SUV modela...

Citroen C4 Cactus stigao u Srbiju

Citroen C4 Cactus stigao u Srbiju

Posle lansiranja modela C3 2016 godine, i predstavljanja C3 Aircross, svog prvog SUV-a tokom 2017 godine, Citroën prelazi u novu etapu razvoja svojih proizvoda i nastavlja da iznenađuje predstavljanjem novog Citroën-a C4 Cactus na našem tržištu...

Auger zamenski delovi za komercijalna vozila dostupni i u Srbiji

Auger zamenski delovi za komercijalna vozila dostupni i u Srbiji

Dosledna u ostvarivanju dugoročne strategije - da postane veliki specijalizovani multibrend prodavac vozila, delova i opreme i servis komercijalnih vozila, beogradska kompanija SDT GROUP je od nedavno uspostavila saradnju i sa renomiranim nemačkim isporučiocem visokokvalitetnih rezervnih delova Auger autotechnik.

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje