AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Last minute ponuda za nekoliko Volvo automobila

Last minute ponuda za nekoliko Volvo automobila

U saradnji sa principalom, Volvo Cars Company, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Volvo automobila, pripremio je specijalnu, „last minute“ ponudu za nekoliko novih vozila proizvedenih pred kraj 2013. godine, s isporukom odmah po obavljanju finansijskih formalnosti.

„Cene nekoliko automobila iz ove ponude su niže od 4.750 do čak 14.000 evra“, kaže direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu, Milan Arsić. „Recimo, Volvo XC90 sa dodatno obogaćenim paketom Summum, pogonom na sve točkove, dizel motorom od 2,4 litra (200 KS, 420 Nm maks. ob. momenta) i automatskim menjačem sa šest stepeni, umesto 62.900 evra, kolika mu je regularna cena, sada se može kupiti za samo 48.900 evra, u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama, uključjujući PDV.“
„Potencijalnim kupcima skrećemo pažnju na posebnu verziju modela S80 Executive - sa elektronski kontrolisanim pogonom na sve točkove, dizel motorom od 2,4 litra (215 KS, 440 Nm maks. ob. momenta), automatskim menjačem sa šest stepeni, najbogatijim paketom opreme i posebnom, metalik crnom bojom, koji se može odmah voziti uplatom 48.900 evra, sa svim dažbinama, što je 13.490 evra niže od regularne cene za ovako opremljen automobil“, dodaje gospodin Arsić.

Osim navedena dva, do daljeg su raspoloživa još dva preostala automobila: V60 s Kinetic paketom opreme, dizel motorom od 1.984 ccm, 163 KS/400 Nm i automatskim menjačem (cena s popustom 34.980 evra), i drugi - XC60 AWD sa luksuznim Summum paketom, šetocilindarskim dizelašem od 2,4 litra (215 KS, 440 Nm maks. ob. momenta), automatskim menjačem i pogonom na sva četiri točka, koji s popustom košta 46.500 evra.

Last minute ponuda za nekoliko Volvo automobila

Za finansiranje kupovine nekog od ovih automobila Grand Motors je sa Unicredit Leasingom dogovorio posebnu pogodnost – otplatu na pet godina uz fiksnu kamatnu stopu od samo 4,9 odsto.

Grand Motors

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje