AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Otvoren novi prodajno-servisni centar Hyundai Auto u Novom Sadu

Otvoren novi prodajno-servisni centar Hyundai Auto u Novom Sadu

U ponedeljak, 05. maja 2014. godine, u Šajkaškoj 37 u Novom Sadu počeo je sa radom novi prodajno-servisni centar Hyundai Auto d.o.o. Objekat se nalazi u blizini nove autobuske stanice i tržnog centra BIG, a prostire se na 400 kvadratnih metara. Na jednom mestu nalaze se salon, servis i prodaja rezervnih delova...

Potencijalni kupci Hyundai vozila iz Novog Sada i okoline od sada su u mogućnosti da na jednom mestu pogledaju i kupe aktuelne modele Hyundai vozila, a sadašnji vlasnici da u ovom objektu dobiju kompletne usluge po najvišim kriterijumima koje Hyundai Motor Company propisuje za prodajno servisne centre u Evropi i svetu.

Hyundai Auto Beograd d.o.o ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Srbiju i Crnu Goru i prisutan je na domaćem tržištu od oktobra 2002. godine. Kao deo globalne Hyundai mreže Hyunda Auto Beograd d.o.o. ispunjava visoke standarde koje postavlja Hyundai Motor Company, a koji se odnose na kvalitet usluge i pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila.

HYUNDAI MOTOR COMPANY od 1999. Godine beleži stalni napredak i za samo osam godina je sa 11-og mesta dospeo na petu poziciju među svetskim proizvođačima automobila. Hyundai Auto d.o.o. Beograd prati taj uspešan trend i do danas povećao je svoju prodaju preko 10 puta. Hyundai koristi najsavremenija dostignuća u proizvodnji motora, savremeni dizajn, pruža vozačima i putnicima izuzetnu bezbednost, uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Hyundai Auto Beograd PR

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Kia Stinger dobitnik je brojnih prestižnih priznanja evropskih i američkih medija. Sve veći broj priznanja je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko meseci od početka prodaje.

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje