AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fiat 500L Beats Edition

Fiat 500L Beats Edition

Fiat predstavlja novu specijalnu seriju 500L Beats Edition™ i novi proizvod Fiat 500L 2014., koji racionalizuje ponudu novim bojama, unutrašnjim oblicima i opcionim izborima za nove članove porodice 500...

Fiat 500L Beats Edition

Uz sve to, početak 2014. potvrđuje afirmaciju novih motora 120 KS 1.6 MultiJet II i 120 KS 1.4 T-Jet za 500L, a ovaj drugi će ubrzo biti dostupan i u verziji sa dvojnim gorivom (gas/benzin).  
Važni razvojni stepeni će sasvim sigurno objediniti uspeh proizvoda 500 - 500L, 500L Trekking i 500L Living modela - koji je u Evropi 2013. godine zauzeo prvo mesto u svojoj kategoriji za samo nekoliko meseci, sa udelom u prodaji od 17,2%. Osim toga, bio je na vodećoj poziciji u svojoj kategoriji u Italiji, sa udelom od 40,9%, kao i najprodavaniji automobil među modelima srednje veličine, kao i automobilima sa dizel motorima.

Ako je specijalna serija kultnog 500 pojam za "modu", automobili 500L potiču iz sveta tehnologije koji, prema brendu Fiat , uvek mora da ima osobenosti soficistiranog sadržaja, ali i lake upotrebe, kako bi svakodnevni život bio jednostavniji i kako bi se u njemu moglo više uživati.

Fiat 500L Beats Edition

Fiat 500L Beats Edition™ nudi sistem ozvučenja koji iz korena menja način doživljavanja muzike u automobilu. Čuveni umetnik i  muzički producent Dr. Dre i predsednik i producent Jimmy Iovine iz Interscope Geffe A&M Records su zajedno sa inženjerima zvuka iz Fiat grupe radili na razvoju i podešavanju ozvučenja, koje je prvi put predstavljeno 2013. godine na modelu 500L. Rezultat je zvučno iskustvo obeleženo prvoklasnim zvukom, koji su mogli da postignu samo muzički eksperti, kao što su Dr. Dre i Iovine.

Fiat 500L Beats Edition

Spolja, Fiat 500L Beats Edition™ karakterišu dva tona sive i crne - mat ili sjajne, naglašene crvenim i satenskim hromiranim elementima za moderan, svetski izgled. Isti stil se nalazi i unutra, osobeno "potpuno crno" okruženje i crna obloga novom vrstom tekstila i ekološkom kožom sa crvenim štepovima.

FAS

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje