AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Sportski program „Diadora“ na benzinskim stanicama NIS-a

Sportski program „Diadora“ na benzinskim stanicama NIS-a

Do 16. februara, potrošači na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama mogu da učestvuju u programu lojalnosti i ostvare kupovinu proizvoda iz sportskog programa „Diadora“ uz popust do 70 odsto...

Za svaku kupovinu na benzinskoj stanici NIS-a u vrednosti od 1500 dinara dobija se specijalni kupon (teretna vozila kupon dobijaju za kupovinu od 7500 dinara). Sakupljanjem određenog broja kupona može se ostvariti popust i do 70% na kupovinu proizvoda iz ekskluzivne “Diadora” kolekcije. Program lojalnosti namenjen je i korporativnim klijentima koji su korisnici korporativne kartice za gorivo.

„Diadora“ je jedan od vodećih italijanskih brendova sportske odeće i opreme, koji je već 60 godina sinonim za kvalitet, udobnost i atraktivan dizajn.

Sve neophodne informacije, kao i spisak benzinskih stanica na kojima se kuponi mogu zameniti za „Diadora“ proizvode po specijalnoj ceni dostupni su na sajtu www.nispetrol.rs. Kuponi se sakupljaju do 16. februara 2014, a zamena za „Diadora“ proizvode se može ostvariti do 9. marta 2014. godine.

NIS

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Kia Stinger dobitnik je brojnih prestižnih priznanja evropskih i američkih medija. Sve veći broj priznanja je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko meseci od početka prodaje.

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje