AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Sportski program „Diadora“ na benzinskim stanicama NIS-a

Sportski program „Diadora“ na benzinskim stanicama NIS-a

Do 16. februara, potrošači na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama mogu da učestvuju u programu lojalnosti i ostvare kupovinu proizvoda iz sportskog programa „Diadora“ uz popust do 70 odsto...

Za svaku kupovinu na benzinskoj stanici NIS-a u vrednosti od 1500 dinara dobija se specijalni kupon (teretna vozila kupon dobijaju za kupovinu od 7500 dinara). Sakupljanjem određenog broja kupona može se ostvariti popust i do 70% na kupovinu proizvoda iz ekskluzivne “Diadora” kolekcije. Program lojalnosti namenjen je i korporativnim klijentima koji su korisnici korporativne kartice za gorivo.

„Diadora“ je jedan od vodećih italijanskih brendova sportske odeće i opreme, koji je već 60 godina sinonim za kvalitet, udobnost i atraktivan dizajn.

Sve neophodne informacije, kao i spisak benzinskih stanica na kojima se kuponi mogu zameniti za „Diadora“ proizvode po specijalnoj ceni dostupni su na sajtu www.nispetrol.rs. Kuponi se sakupljaju do 16. februara 2014, a zamena za „Diadora“ proizvode se može ostvariti do 9. marta 2014. godine.

NIS

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje