AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opelov izvršni direktor dr. Karl-Thomas Neumann od sada na Twitteru

Opelov izvršni direktor dr. Karl-Thomas Neumann od sada na Twitteru

Dr. Karl-Thomas Neumann prvi je glavni izvršni direktor na čelu jednog evropskog proizvođača automobila koji koristi Twitter za deljenje informacija o kompanijii. Pod korisničkim imenom @KT_Neumann će razmenjivati misli o Opelovim uzbudljivim modelima, napretku Opela i mobilnosti u opšte...

„Twitter je jako brz i istovremeno vrlo pristupačan medij. Mogu istovremeno kontaktirati sa korisnicima koji me prate i ostalim zainteresovanima za Opel. Raduje me mogućnost da razmenjujem misli u formatu poruka od 140-znakova, a nameravam pisati i zanimljivosti o kompaniji Adam Opel AG“, rekao je dr. Neumann.

Opel je prisutan na svim važnim društvenim web-kanalima. Samo na Facebooku ima više od 1,6 miliona prijatelja, koji dobijaju redovna obaveštenja o trenutnom stanju kompanije i njenih automobila.

www.facebook.com/Opel


https://twitter.com/Opel


http://www.youtube.com/Opel


www.opel-blog.com


https://plus.google.com/+Opel

 

https://foursquare.com/Opel


http://pinterest.com/opelofficial/


https://www.facebook.com/OpelRS


https://www.facebook.com/OpelMKD


https://twitter.com/OpelSrbija

Opel

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje