AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Poseban letnji specijalitet, Focaccia Mediteran, sada dostupan u VIVA

Poseban letnji specijalitet, Focaccia Mediteran, sada dostupan u VIVA

Ljubitelji mediteranske kuhinje će pronaći nov brzi obrok po njihovom ukusu na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima/prodavnicama: Focaccia Mediteran se sastoji od hrskavog Focaccia hleba punjenog blago grilovanim pilećim grudima, sušenog paradajza, blagog sira i začinjenog ukusnim pesto sosom od paradajza.

Ukusna hrana postaje još ukusnija kada je vruća i hrskava: zato Focaccia Mediteran će brzo biti zagrejana ako to žele potrošači, kako bi bio vruć i hrskav. Želite li samo nešto da prezalogajite ili vam treba nešto brzo u varijanti za poneti: ukusni VIVA brzi obroci su specijaliteti koji će vam uvek udovoljiti - bez obzira da li želite da ih pojedete na licu mesta na OMV stanici ili da vam budu savršen saputnik.

Svi VIVA brzi obroci se pripremaju sveži, nekoliko puta tokom dana, kako bi ispunili naše visoke standarde kvaliteta. Za više informacija o benzinskim stanicama sa VIVA, molimo Vas posetite www.omv.co.rs.

OMV

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje