AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Porsche Beograd Sever - Odlična ponuda za VW Golf 1.6 TDI

Porsche Beograd Sever - Odlična ponuda za VW Golf  1.6 TDI

Porsche Beograd Sever najveći prodajno servisni centar Volkswagena u Srbiji  je započeo specijalnu letnju akciju za automobil godine  - Golf sedme generacije. U okviru ove akcije u ponudi je ograničen broj vozila Golf 1,6 TDI po specijalnim uslovima finansiranja preko Porsche Mobility-a...

Pogledajte vest: Testirali smo: VW Golf 2.0 TDI DSG Highline - Kralj.

 

Sam naziv kampanje "Niko kao Porsche Beograd Sever - ne nudi ratu za sve" govori o ponudi koja je nova i jedinstvena  na tržištu!

U okviru akcije svaki klijent koji se odluči za kupovinu ovog vozila preko Porsche Mobility-a za mesečnu ratu već od 283 eur dobija:


•  4 godine finansiranja
•  4 godine garancije
•  1000 eur podrške u ceni
•  gratis kasko i registraciju u prvoj godini
•  4 godine redovnog održavanja

Pogledajte fotogaleriju: VW Golf 2.0 TDI DSG Highline - Test.

 

Već u osnovnom paketu opreme Golf sadrzi : ESC sa ABS i ASR, Climatronic- automatski klima uređaj sa dve odvojene zone, 7 vazdušnih jastuka, Start / Stop sistem, Elektronska parkirna kočnica sa Auto hold funkcijom, Infotainment sistem sa ekranom u boji od 5" osetljivim na dodir i još mnogo toga.

Porsche Beograd Sever je pripremio određeni broj vozila za isporuku odmah!
Sva vozila se nalaze u Beogradu na adresi Zrenjaninski put 11 a za sve zainteresovane je obezbeđena i test vožnja pomenutog modela.

Za zakazivanje test vožnje i dodatne informacije mozete pozvati broj 011/ 2075 - 610 ili posetiti sajt www.porsche-sever.rs.

Porsche Beegrad Sever

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje