AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Subaru BRZ stigao u Srbiju!

Subaru BRZ stigao u Srbiju!

Jedan od najatraktivnijih modela iz novije produkcije poznatog japanskog proizvođača automobila Subaru, model pod nazivom BRZ najzad je, posredstvom zvaničnog uvoznika i distributera Subarua za Srbiju i Crnu Goru, kompanije "Nicos C. Kattamis S&M Ltd", stigao i na tržište naše zemlje...

Subaru BRZ stigao u Srbiju!

Pogledajte vest Toyota GT 86 i Subaru BRZ: Proizvodnja je počela.

 

Subaru BRZ prvi put je, kao tehnološki koncept, prikazan svetskoj javnosti na salonu automobila u Frankfurtu 2011. godine, a zajedno sa svojom "sestrom" - Toyota modelom GT  86, kao rezultat poslovne saradnje između Tojote i Subarua, zvanično je ugledao svetlost dana u martu 2012. godine u fabrici "Fudži teške industrije" u Gunmi.

Razvijen po konceptu “vrhunski užitak upravljanja” Subaru BRZ donosi vrhunske vozne karakteristike koje mu omogućava vrlo nisko težište vozila zbog poprečno postavljenog Subaruovog bokser motora. Koncept motora postavljenog napred i pogon na zadnjoj osovini prihvaćen je sa velikim oduševljenjem i već je osvojio priznanja širom sveta.

 

Pogledajte Test: Toyota GT86 - Koga je briga za konjske snage!
      
Među najznačajnija priznanja spadaju titule "Top Safety Pick 2013" (najbezbedniji) koju dodeljuje  Američki institut za bezbednost saobraćaja na auto-putevima IIHS kao i titula "Automobil godine 2012" australijskog magazina "Wheels", a po broju osvojenih bodova zauzeo je drugo mesto među osam finalista ovogodišnjeg izbora za "Auto godine u Evropi 2013".

Subaru BRZ stigao u Srbiju!

Subaru BRZ satensko-bele boje koji se može videti u prodajno-servisnom centru "Subaru Srbije" u Zemunu, Cara Dušana 266, opremljen je dvolitarskim subaruovim bokser motorom od 200 konjskih snaga, a uparen je sa 6-brzinskim manuelnim menjačem. Sa veoma bogatim paketom opreme "premijum" ovaj sportski automobil sa svim porezima i carinom košta 32.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Subaru Serbia

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje