AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kompanija EKO Serbia predstavila EKO Smile Klub karticu

Kompanija EKO Serbia predstavila EKO Smile Klub karticu

Još jedna dobra vest za sve vozače dolazi sa EKO pumpi u Srbiji. Po preporuci vozača, EKO pumpe u Srbiji promovisale su novu EKO Smile Karticu za svoje verne potrošače. Svaki dolazak na EKO pumpu je razlog za osmeh, jer od sada EKO pumpe nagrađuju vozače novom karticom za sakupljanje bodova iz  EKO Smile Kluba - programa lojalnosti.

Kompanija EKO Serbia predstavila EKO Smile Klub karticu

Vasileios Panagopoulos - Predsednik Upravnog Odbora i Generalni direktor EKO Serbia


Brojni poklon proizvodi za automobile, kuću, decu, rekreaciju i zabavu,  na raspolaganju su svim članovima kluba. Projekat programa lojanosti – EKO Smile klub promovisan je na splavu Play uz prisustvo 25 kompanija koje su Partneri ovog programa, medija i poznatih ličnosti.

Brend EKO pumpi je prepoznatljiv po inovacijama u uslugama i proizvodima, pa je ova kartica jos jedna od pogodnosti koja je jedinstvena na tržištu i predstvalja dodatnu vrednost za sve EKO potrošače.

EKO Smile kartica nosi i brojne dodatne pogodnosti kod Partnera programa, a jedinstvena je i po ponudi ekskluzivnih promo proizvoda sa simbolima Olimpijskog komiteta Srbije. Potrošači koji se opredele za ove poklone, pomažu Sportske Saveze jer deo prihoda je namenjen za njih.

Kompanija EKO Serbia predstavila EKO Smile Klub karticu

EKO Serbia je partner Olimpijskog komiteta Srbije, na čijem čelu je slavni Vlade Divac

 

Cilj svih aktivnosti jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije - Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima i očuvanju prirodne sredine.

Kompanija EKO SERBIA a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra a zapošljava preko 800 ljudi.  Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 48 benzinskih stanica i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da proizvodi i usluge kompanije budu dostupne širom zemlje.

Kompanija EKO Serbia predstavila EKO Smile Klub karticu

Marija Lukić - Marketing i PR menadžer kompanije EKO Serbia

 

Postanite i Vi član EKO Smile kluba, popunite formular na EKO pumpi i Vaša kartica je odmah aktivna. Sakupljajte bodove i birajte poklone iz SMILE kataloga za sezonu 2013¬/2014.
Samo na EKO pumpama očekuje Vas  EKO Smile Kartica!

 

VOZITE SA OSMEHOM!

Fotografije: Milomir Bošković - Automagazin portal

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje