AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Video: Citroën Grand C4 Picasso u pokretu

Video: Citroën Grand C4 Picasso u pokretu

Nova generacija velikoprostornog modela Citroën Grand C4 Picasso, pored svojih kvaliteta koji se odnose na praktičnost i prostranost enterijera, igra na kartu dizajna više nego ikada. Pred nama je prvi video, koji pokazuje francuski MPV model u akciji...

Novi Citroën Grand C4 Picasso pažnju prvilači napre svojim izgledom. Zadnimljivo je, da su dnevna LED svetla postavljena iznad glavnih svetlosnih grupa, a posebnu pažnju privlače i zadnja svetla u obliku slova "C". Dizajnerske linije automobila su potpuno nove, kao i felne, koji više izgledaju da pripadaju konceptu, nego serijskom automobilu.

S obzirom na oznaku Grand, jasno je da je pred nama nova, produžena verzija sa sedam sedišta. Pod "haubom" se može naći jedan od tri ponuđena turbodizel motora, u rasponu snage od 90 do 150 KS. Premijera modela Citroën Grand C4 Picasso zakazana je za sajam automobila u Frankfurtu.

VIDEO:



Automagazin.rs

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje