AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

AMSS - Besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila

AMSS - Besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila

Danas je počela tradicionalna akcija “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo” koju Auto-moto savez Srbije, realizuje u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP  Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda...

Svi zainteresovani vozači u Srbiji imaće mogućnost da pred letnju turisticku sezonu potpuno besplatno provere tehničku ispravnost svojih vozila na preko 200 linija tehničkih pregleda širom republike. Akcija traje do 29. juna 2013. godine.

Apelujemo na vozače da se masovno odazovu, odvoje 30-ak minuta u toku sledeće nedelje i provere ispravnost svojih automobila, posebno imajući u vidu da vlasnici vozila kod kojih budu pronadjene neispravnosti, neće biti sankcionisani, već će im biti ukazano na nedostatak i potrebu da isti u što kraćem roku otklone.

U prethodnoj akciji, u novembru 2012.godine, besplatno je pregledano preko 11000 vozila od kojih je 36% imalo neku neispravnost. U masi neispravnih vozila čak 36% vozila imalo je neispravan kočioni sistem, 13% neispravan sistem za upravljanje, a 30% neispravne sisteme za osvetljavanje.

AMSS nastoji da kroz ovu Akciju razvije naviku kod vozača da redovnokontrolišutehničkuispravnost automobila i budu sigurni da u saobraćaju učestvuju s potpuno ispravnim i bezbednim vozilima.

Sve bliže informacije mogu da sedobijuu Operativnom centru AMSS putem telefona 1987, na web prezentaciji AMSS www.amss.org.rs ili kod saobraćajne policije.

AMSS

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje