AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Volkswagen uručio nagrade najboljim kadrovima maloprodaje

Volkswagen uručio nagrade najboljim kadrovima maloprodaje

Pod motom „Jedan brend, jedan tim, jedan izazov“, finale ovogodišnjeg Volkswagen svetskog šampionata u kvalifikaciji maloprodaje je održano u Volfsburgu. Christian Klingler, član upravnog odbora VW Grupe i brenda Volkswagen Putnička vozila, uručio je nagrade pobednicima...

Oko 300 učesnika iz ukupno 80 zemalja je učestvovalo u finalu. U kategoriji zemalja, tim iz Austrije je bio prvi, ispred Danske i Belorusije. Berhard Rudolf iz Austrije je pobedio u kategoriji prodavaca. Pobednik među servisnim savetnicima je Martin Kadner iz Republike Češke, dok je Kosuke Endo iz Japana pobedio kao tehničar ekspert. Među savetnicima za delove, Oliver Bayer iz Nemačke je postao novi šampion.

„Mi u Volkswagenu činimo sve kako bismo inspirisali naše kupce u celom svetu - sa fascinantnim automobilima i izuzetnim servisom, jer zadovoljni kupci čine ključni razlog zbog koga Volkswagen treba da postane broj jedan brend u pogledu volumena do 2018. godine. Ovo je peti put da Volkswagen organizuje međunarodno takmičenje za zaposlene svojih partnera. Cilj ovog takmičenja je da se kontinuirano unapredi prodaja i kvalitet servisa na svim tržištima i da se time dodatno unapredi zadovoljstvo kupaca sa Volkswagen brendom.

Volkswagen uručio nagrade najboljim kadrovima maloprodaje

Ove godine je prvi put uručena nagrada za najbolji tim zemlje. Nova kategorija je kreirana kako bi dodatno ojačala mrežu u oblasti prodaje i postprodaje kod Volkswagen partnera. Pored svetskih pobednika u četiri različita polja, ove godine nagrade su još jednom dodeljene najboljim zaposlenima iz četiri različite regije sveta. Ipak još jedan važan aspekt ovog šampionata je da se utvrdi trenutni nivo znanja kod Volkswagen dilera i servisnih organizacija u zemljama učesnicama. Pomoću ovih informacija obuke specifične za svaku zemlju se zatim mogu osmisliti i implementirati. Svetski šampionat ima ključnu ulogu u ciljanom unapređenju na nivou obuka među zaposlenima u Volkswagen prodaji i servisu u celom svetu.

Porsche SCG

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje