AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nemac udario u drvo kako bi proverio ispravnost vazdušnih jastuka

	 Nemac udario u drvo kako bi proverio ispravnost vazdušnih jastuka

Da bi neko udario u drvo kako bi se uverio da su vazdušni jastuci u automobilu u ispravnom stanju, mora biti u veoma alkoholisanom stanju. Tako je barem mislila većina čovečanstva, sve dok jedan vozač nije rešio da se upusti u eksperiment.

Možda neki pomisle da je izvesni "razumni" pripadnik ljudskog roda pomislio da se nakon upotrebe "korišćeni" jastuci mogu ponovo vratiti na svoje mesto i po potrebi koristiti još jednom. Bilo kako bilo, tek jedan Nemac je rešio da razbije misteriju ispravnosti vazdušnih jastuka i jednostavno se zakucao u drvo.

Zanimljivo je da ovaj učesnik u "eksperimentu" nije bio pod dejstvom alkohola niti bilo kakvih pshihoaktivnih supstanci i bez obzira što je na ovaj način sebi napravio dosta problema, izgleda da je učinio veliku uslugu automobislkoj industriji, posebno u domenu istraživanja u oblasti bezbednosti.

Dakle, možda će ime Uvea Šragera ući u istoriju automobilske industrije.

Kada je policija došla na mesto "nesreće" Šrager im je ispričao da je pre finalnog udarca u drvo prethodno dva puta pri manjim brzinama udario u zid. Kako je prenela nemačka štampa, mladića je policija odvela na psihijatrijska ispitivanja.

Izvor: Mojauto.rs

Nova Ford Fiesta za samo 246 evra!

Nova Ford Fiesta za samo 246 evra!

Nije provoaprilska šala, već novi paket finansiranja bez učešća, koji Grand Motors, počev od danas, nudi pravnim licima za kupovinu svih modela i verzija Fordovih automobila...

Volvo XC60 automobil godine 2018. u Srbiji u kategoriji SUV/krosover

Volvo XC60 automobil godine 2018. u Srbiji u kategoriji SUV/krosover

Na prigodnoj svečanosti, održanoj 23. marta u okviru pratećeg programa DDOR BG CAR SHOW 06, proglašeni su laureati ovogodišnjeg izbora za automobil godine u Srbiji, a među nagrađenima je i Volvo XC60 nove generacije, koji je poneo titulu Automobil godine 2018. u Srbiji u kategoriji SUV/krosover. 

Izvanredna poseta na Sajmu motocikala

Izvanredna poseta na Sajmu motocikala

međunarodni sajam motocikala, delova i opreme, koji se od 22. do 28. marta održava na Beogradskom sajmu istovremeno sa sajmom automobila DDOR BG CAR SHOW 06, privukao je čak i za organizatore neočekivano veliki broj posetilaca.

Kia Stinger predstavljen u Beogradu

Kia Stinger predstavljen u Beogradu

Kia Stinger, fastback sportska limuzina visokih performansi, verno sledi dizajn i inženjersku konstrukciju koncepta Kia GT iz 2011. godine, a radi se o najsnažnijem serijskom vozilu u istoriji ovog brenda...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje