AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kompanija Fiat Automobili Srbija proglašena za SUPERBRAND

Kompanija Fiat Automobili Srbija proglašena za SUPERBRAND

Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS) dobitnik je glavne nagrade „Golden Superbrands” koju dodeljuje organizacija Superbrands za najbolji brend u Srbiji, kao i prve nagrade za korporativni brend u pojedinačnoj kategoriji „Automobilska industrija”...

Nagrade je u ime kompanije, na svečanoj ceremoniji, primio Geri Klark, komercijalni direktor kompanije.

„Veoma smo ponosni na nagrade, jer one predstavljaju  potvrdu našeg velikog truda i ulaganja. Fiat Automobili Srbija jedan su od stožera srpske privrede, a kao jedinstveni domaći proizvođač automobila, sa jedinim domaćim proizvodom u automobilskoj industriji, modelom Fiat 500L, ušli smo u društvo onih zemalja koji proizvode automobile za ceo svet. Radujemo se novim poslovnim uspesima i ubuduće ćemo se truditi da ostanemo najbolji brend u Srbiji.“, rekao je Geri Klark, komercijalni direktor FAS-a.

Superbrands predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova radi povećanja informisanosti o brendingu i promoviše tu oblast kroz prepoznavanje i utvrđivanje vodećih međunarodnih i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici. Superbrands je ove godine po drugi put organizovan u Srbiji, a u izboru je učestvovalo približno 1600 srpskih brendova podeljenih u 34 kategorije u zavisnosti od sektora u kom posluju.

Nagrade koje je, osim nagrade Corporate Superbrands Serbia 2012-2013, FAS dobio za svojih pet godina postojanja dodatno potvrđuju njen značaj za srpsko društvo, ekonomiju, ali i kvalitet proizvoda. Privredna komora Srbije je dodelila kompaniji priznanje za Najbolji korporativni brend iz Srbije 2012. Takođe, ulaganje i briga o kadrovima rezultirala je dobijanjem Nagrade za poslodavca godine 2012, koju dodeljuje Nacionalna služba za zapošljavanje.

Fiat automobili Srbija

Škoda sajamska ponuda

Škoda sajamska ponuda

Kompanija „Auto Čačak“, generalni uvoznik Škoda vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg BG CAR SHOW-a koji se održava od 22-28.marta...

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Kia Stinger dobitnik je brojnih prestižnih priznanja evropskih i američkih medija. Sve veći broj priznanja je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko meseci od početka prodaje.

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje