AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Vozači najviše veruju robnoj marki i proizvodima Bosch

Vozači najviše veruju robnoj marki i proizvodima Bosch

Svake godine nemački automobilski časopisi „Auto, Motor und Sport“ i „Auto Bild“ pitaju svoje čitaoce da imenuju najbolje robne marke na području dodatne opreme za automobile, rezervnih delova i usluga...

„Auto Bild“ dodeljuje naziv „Najbolja marka u svim kategorijama“ onom brendu koji uživa najviše poverenja među vozačima, pri čemu čitaoci mogu da biraju u 22 kategorije. Kao i prošle godine Bosch je proglašen „višestrukim šampionom“. Ovogodišnja titula časopisa „Auto, Motor und Sport“ nosi naziv „Najbolja robna marka u 2013.“, a čitaoci su davali ocene u 23 kategorije, od izduvnih sistema do svećica. Bosch je i u tom glasanju bio najpopularnija robna marka, i to daleko ispred svih ostalih.

Bosch brisači vetrobranskih stakala beleže rekordan uspeh među „najboljim robnim markama“

Gotovo 113 000 čitalaca časopisa „Auto, Motor und Sport“ glasalo je ove godine za „najbolje robne marke“. Boschu su dodelili prvo mesto u sedam kategorija: akumulatori, sijalice, filteri, brisači vetrobranskih stakala, servisni koncept, alati i svećice. Bosch je takođe osvojio drugo mesto u kategoriji kočnica i kočionih obloga. U 2012. zabeležio je izvanredan rezultat s brisačima vetrobranskih stakala, da bi ga ove godine nadmašio i osvojio 92,6% glasova. Prethodnih godina čitaoci časopisa „Auto, Motor und Sport“ dosledno su ocenjivali imidž robne marke Bosch izvrsnom ocenom.

Dvostruki uspeh Bosch akumulatora za automobile kao najbolje marke

Gotovo 100 000 čitalaca glasalo je u anketi za najbolje marke časopisa „Auto Bild“. Bosch je bio nomininovan u šest kategorija pa je zauzeo svoje mesto na podijumu u svakoj, zauzevši drugo mesto u kategoriji kočnica i prvo mesto u kategoriji akumulatora, brisača vetrobranskih stakala, servisnog koncepta i svećica. Bosch je još jednom doživeo dvostruki uspeh u kategoriji akumulatora za automobile. Čitaoci časopisa „Auto Bild“ potvrdili su da Bosch akumulatori nude najbolji kvalitet i vek trajanja kao i najbolji odnos cene i radnog učinka.

Bosch

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje