AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Odlična poseta salonu automobila

Odlična poseta salonu automobila

Više od 25 000 ljubitelja automobilizma  posetilo je prvog dana vikenda 51. Međunarodni salon automobila i 7. međunarodni sajam motocikala „Motopassion“  na Beogradskom sajmu. Najveće interesovanje posetilaca, kao što se i očekivalo, bilo je na izlagačkim prostorima najpoznatijih svetskih brendova...

Tamo su ljubitelji automobilizma mogu videti čak 51 novi model automobila i 58 modela najsavremenijih motocikala koji se prvi put pojavljuju u Srbiji, uključujući i 10 svetskih postpremijera - automobila koji su došli u Beograd direktno sa nedavnog Salona automobila u Ženevi.

U četvrtak će na Beogradskom sajmu biti porodični dan, kada će Salon automobila moći da poseti cela porodica sa jednom celodnevnom ulaznicom od 500 dinara. Međunarodni salon automobila otvoren je do 31. marta svakog dana od 10 do 20 časova.

Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje