AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Range Rover Sport - Otkrivanje 26. marta u New Yorku

Novi Range Rover Sport - Otkrivanje 26. marta u New Yorku

Range Rover Sport nije predstavljen na međunarodnom sajmu automobila u Ženevi. Land Rover je odlučio, da svetskoj javnosti ovaj supersnažni luksuzni SUV nove generacije, predstavi na autosalonu u New Yorku, 26. marta tekuće godine. Pitate se zašto?

New York nije slučajno izabran za mesto premijere druge generacije modela Range Rover Sport, jer je upravo tamo, pre četiri godine, debitovao facelift aktuelnog modela. Pitate se zašto? U gradu New York City se prodaje najviše Range Rovera na svetu! Pored toga, Range Rover Sport je najprodavaniji Land Rover u USA.

Svetska javnost će novi Range Rover Sport prvi put imati priliku da vidi 26. matra, u večernjim satima, odnosno 27. marta po srednjoevropskom vremenu. Biće to "najsportskiji" Range Rover u istoriji i najbrži SUV koji su Britanci ikada proizveli. Prva fotografija i video, ne pokazuju puno toga, ali je jasno da se priprema veliko iznenađenje.

VIDEO:



Automagazin.rs

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje