AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

MINI na 83. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi

MINI na 83. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi

Strast za zabavom u vožnji, raznolika ponuda modela i širok asortiman opcija po kojima je MINI poznat su centar pažnje štanda britanskog brenda na ovogodišnjem međunarodnom sajmu automobila u Ženevi. Kao deo postavke, posetioci će imati priliku da vide i nove modele MINI Clubman Bond Street i MINI Cooper Works Paceman...

Jedinstveni MINI Clubman Bond Street

Jedna od osnova globalne popularnosti MINI automobila je izuzetno širok izbor opreme i dodataka koji pretvaraju svaki automobil u potpuno jedinstvenu pojavu u koju se vlasnici jednostavno zaljubljuju.

Novi primerak ovog trenda je MINI Clubman Bond Street, koji će u Ženevi doživeti svetsku premijeru. Ekskluzivni dizajn i oprema čine ovaj automobil savršenim ambasadorom britanskog načina života. Njegova ponoćno crna farba, krov, ogledala i linije u boji šampanjca, uspešno naglašavaju dinamične crte MINI Clubman automobila.

Sportska vožnja na svakom terenu, jedan jedini – MINI Cooper Works Paceman

Elitna grupa John Cooper Works modela je bogatija za novog člana. Sa svojom aerodinamičnom karoserijom, spuštenim sportskim vešanjem i felnama od 18 inča, MINI John Cooper Works Paceman deluje impozantno i pre nego što se motor pokrene. Četvorocilindrični motor sa direktnim ubrizgavanjem od čak 218 konjskih snaga šalje svoju snagu kroz šestostepeni manuelni menjač.

MINI na 83. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi

MINI John Cooper Works Paceman je drugi model, nakon MINI John Cooper Works Contryman-a, koji je standardno opremnjen sa ALL4 sistemom pogona na sva četiri točka. To omogućava da se snaga motora pretvara u zabavnu vožnju, kako po putu, tako i po grubom terenu. Kontrolna elektronika ALL4 sistema je integrisana u sistem za dinamičku kontrolu i omogućava da se raspored snage motora vrlo brzo i precizno prilagođava situaciji. To daje ovom automobilu neverovatnu kontrolu i prijanjanje na rastresitom terenu kao i ekstremne sportske performanse u krivinama.

Delta Motors

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje